Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας ανακοινώνει ότι εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» τα έργα, συνολικού προϋπολογισμού 2.427.500,00€:
  1. «Αντικατάσταση υφιστάμενου καταθλιπτικού αγωγού ακαθάρτων από αντλιοστάσιο Α0 προς Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Ηγουμενίτσας» (Προϋπολογισμού 1.807.500,00€). Αντικείμενο του έργου αποτελεί η επέκταση και αντικατάσταση τμημάτων του υφιστάμενου καταθλιπτικού αγωγού ακαθάρτων της πόλης της Ηγουμενίτσας.
  2. «Μελέτη εσωτερικών δικτύων ομβρίων οικισμών Δήμου Ηγουμενίτσας» (Προϋπολογισμού 620.000,00€). Αντικείμενο του έργου αποτελεί η εκπόνηση των απαραίτητων μελετών για την ενίσχυση της αντιπλημμυρικής προστασίας οικισμών του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ. Σωτήριος Μήτσης, με αφορμή την ένταξη των 2 έργων, δήλωσε σχετικά:

«Προχωράμε δυναμικά στην υλοποίηση σημαντικότατων έργων υποδομής, που θα ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας και θα συμβάλουν οριστικά στην αντιπλημμυρική θωράκιση ολόκληρου του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Η ΔΕΥΑΗ καταγράφει σταθερά μια πορεία αυξητική, μια πορεία που αποδεικνύει ότι δεν μένουμε στα λόγια, αλλά ανοίγουμε δρόμους για έργα δεκαετιών, έργα εγγύησης ποιότητας ζωής, τώρα και στο μέλλον».