Ο Lorqa & o Eph3b3 παρουσιάζουν το EP που δημιούργησαν με τίτλο “Pulse of Rivers”. Ο Lorqa & o Eph3b3 είναι δύο δημιουργοί που τους δένει μια φιλία πολλών ετών. Ο καθένας πήρε το δικό του δρόμο μουσικά αλλά καθώς παραμένουν ανοιχτοί στον πειραματισμό, βρήκαν τις συνθήκες να ενώσουν και πάλι τις μουσικές φωνές τους σε αυτό το EP.

To «Pulse of Rivers” είναι μια ανεξάρτητη παραγωγή που κυκλοφορεί ψηφιακά και περιέχει 3 τραγούδια:

Bird of Demon: To τραγούδι λειτουργεί σα μια μορφή θρηνωδίας με θεματικό γνώμονα τις αόρατες φωνές της απουσίας. Με αυθαίρετες στρώσεις φωνητικών που τραγουδούν γλυκές μελωδίες, ταχύ ρυθμό & έναν χαρωπό τζουρά να γαργαρίζει αεράτος, το κομμάτι είναι γλυκό, μελαγχολικό και ορεξάτο.

Pulse or Rivers: Είναι σαν ένα είδος νυχτεριού, με τα φωνητικά να ενσωματώνουν το αίσθημα & το παλμό ποταμών και άλλων ύδρινων σωμάτων. Η μουσική γύρω γύρω λειτουργεί σαν ένα ηχόχρωμα που είναι κάπως σκοτεινό και ρυθμικά μεθυστικό. Το video του Pulse of Rivers είναι ένα animation που δημιούργησε η Bea Markopoulos.

Querencia: Μια από τις σημασίες της λέξης είναι το σημείο στην αρένα όπου στέκεται ο ταύρος πριν ξεκινήσει την επίθεση του στο ταυρομάχο. Με έντονο το κυκλικό στοιχείο μιας βαρύτονης κιθάρας (κουρδισμένης σε Σι) και σε συνδυασμό με την ηχώ μιας πρωτογενής παρουσίας, το κομμάτι είναι μια ωδή στην πνευματική ανθεκτικότητα.