Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει για την επίσκεψη του Επικεφαλή της παράταξης «ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ» κ. Γιάννη Στέφου και της Περιφερειακής Συμβούλου κας Παναγιώτα Αγγέλη στην έδρα του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας σήμερα Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024.

Την αντιπροσωπεία υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Αλέξανδρος Πάσχος εκ μέρους της Διοίκησης του φορέα και συζήτησε μαζί τους ζητήματα που απασχολούν την τοπική επιχειρηματική κοινότητα.

Αναπτύχθηκαν ιδιαίτερα ζητήματα που αφορούν κρίσιμα έργα υποδομής όπως η βελτίωση των οδικών αξόνων εντός του νομού και ιδιαίτερα στα παράλια που τους καλοκαιρινούς μήνες συγκεντρώνουν μεγάλο αριθμό επισκεπτών, της παλαιάς Εθνικής οδού προς Πρέβεζα, της πρόσβασης προς το Τελωνείο Μαυροματίου και την βελτίωση των οδών πρόσβασης στις μονάδες υδατοκαλλιέργειας (οι οποίες ακόμη δεν διαθέτουν απρόσκοπτη πρόσβασή σε υπηρεσίες διαδικτύου).

Η λειτουργία του Λιμένα υπό το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς και τα σχέδια ανάπτυξής του, η διευρυμένη λειτουργία του Τελωνείου Μαυροματίου, η δημιουργία Μαρίνας στην Ηγουμενίτσα, η λειτουργία του Εμπορευματικού Κέντρου Θεσπρωτίας, η αναμενόμενη αύξηση του κόστους διέλευσης στις μεγάλες εθνικές οδούς και η ανάπτυξη της εξωστρέφειας των Θεσπρωτικών επιχειρήσεων αποτέλεσαν κι αυτά σημεία ανταλλαγής απόψεων.