Στο πλαίσιο της προετοιμασίας των εκδηλώσεων «Φιλιατιώτικο Καρναβάλι 2024» την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο Φιλιατών συνάντηση εκπροσώπων των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Φιλιατών, έπειτα από πρόσκληση της Αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Ηλιάνας Σπανοπούλου-Σάρρα.

Με αφορμή την πρόσκληση συμμετοχής όλων των κοινοτήτων του Δήμου Φιλιατών στις αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλιατών, ξεκινά η προσπάθεια για διαρκή συνεργασία και συλλογικές δράσεις όλων των πολιτιστικών φορέων με στόχο την ανάδειξη της πολιτισμικής μας ταυτότητας και την πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου μας.

Ο Δήμαρχος Φιλιατών κ. Βασίλειος Τζίγκος και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Ηλιάνα Σπανοπούλου-Σάρρα ευχαριστούν θερμά τους Πολιτιστικούς Συλλόγους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και συμμετείχαν στην πρώτη αυτή συνάντηση: Πολιτιστικός Σύλλογος Ασπροκκλησίου, Πολιτιστικός Σύλλογος Βρυσέλλας, Πολιτιστικός Σύλλογος Γαρδικίου, Πολιτιστικός Σύλλογος Κοκκινιάς, Πολιτιστικός Σύλλογος Σαγιάδας, Πολιτιστικός Σύλλογος Σίδερης, Πολιτιστικός Σύλλογος Τρικορύφου και Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλιατών.