Το Dermalux  είναι ένα προηγμένο σύστημα φωτοθεραπείας που σχεδιάστηκε για ιατρική χρήση και χρησιμοποιείται στον τομέα της αισθητικής ιατρικής για διάφορες εφαρμογές στο δέρμα. 

Η φωτοθεραπεία Dermalux αποτελεί την ιδανική λύση για την αντιμετώπιση της ροδόχρους ακμής και της ροδόχρους νόσου. Τα διάφορα μήκη κύματος (μπλε, ερυθρού και υπέρυθρου φωτός) που χρησιμοποιούνται προκαλούν αναζωογόνηση και ανάπλαση του δέρματος. Η θεραπεία Dermalux είναι ανώδυνη, δεν είναι βλαβερή για το δέρμα και το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό.

Τα οφέλη του Dermalux  μπορεί να περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Βελτίωση της Επιδερμικής Υγείας: Οι φωτοθεραπευτικές διαδικασίες μπορούν να συμβάλουν στη βελτίωση της υγείας του δέρματος, προάγοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, που συμβάλλουν στην ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος.
  • Αντιμετώπιση της Ακμής: Η φωτοθεραπεία μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της ακμής και στη μείωση της φλεγμονής του δέρματος.
  • Αντιγήρανση του Δέρματος: Οι φωτοθεραπευτικές διαδικασίες μπορούν να συμβάλλουν στην αντιγήρανση του δέρματος, ελαχιστοποιώντας γραμμές και ρυτίδες.
  • Βελτίωση της Υφής του Δέρματος: Το φως μπορεί να ενισχύσει την υφή του δέρματος και να βοηθήσει στην επίτευξη πιο λαμπερής και ομοιόμορφης επιδερμίδας.
  • Ενίσχυση της Φωτεινότητας του Δέρματος: Ορισμένες θεραπείες με διάφορα φώτα μπορούν να βελτιώσουν τη φωτεινότητα του δέρματος και να μειώσουν τον παράγοντα του ήλιου.
Πριν αποφασίσετε να υποβληθείτε σε θεραπεία με το Dermalux  ή οποιοδήποτε άλλο σύστημα φωτοθεραπείας, συνιστάται να συζητήσετε με το Πρότυπο Κέντρο Αισθητικής Σωτηρία Καίσαρη που μπορεί να αξιολογήσει τις ανάγκες σας και να σας παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές. 

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας στο:
26650 23400

 f:sotiria.kesari

Πρότυπο Κέντρο Αισθητικής και αποτρίχωσης Σωτηρία Καίσαρη! 

23ης Φεβρουαρίου 22, Ηγουμενίτσα
και στο kesaribeauty.gr