Η P&I εκφράζει την αφοσίωσή της στον αθλητισμό και στην πόλη των Ιωαννίνων.

Η P&I, μια από τις κορυφαίες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, δεσμεύεται να στηρίζει τον αθλητισμό και την κοινότητα των Ιωαννίνων. Σε μια πρωτοβουλία που αντανακλά την αφοσίωσή της στον τομέα της ποδηλασίας και του αθλητισμού, η P&I προχώρησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε μία ευγενική δωρεά στον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο Ιωαννίνων. Η δωρεά περιλαμβάνει ποδηλατικά ρούχα, κράνη και αγωνιστικά ποδήλατα, τα οποία θα συμβάλουν στην εξέλιξη και την ενίσχυση των δραστηριοτήτων του συλλόγου. Η Εταιρεία ελπίζει ότι αυτή η συνεισφορά θα ενθαρρύνει περισσότερους ανθρώπους να ασχοληθούν με την ποδηλασία και να απολαμβάνουν τα οφέλη της φυσικής δραστηριότητας.

Η P&I δεν είναι άγνωστη στην υποστήριξη του αθλητισμού, και αυτή η πρωτοβουλία είναι ακόμη ένα παράδειγμα της δέσμευσής της. Η Εταιρεία υπερήφανα στηρίζει την ποδηλασία στην πόλη των Ιωαννίνων, συμβάλλει στην προώθηση της υγιεινής ζωής και του αθλητισμού στην κοινότητα και αναμένει να δει με ανυπομονησία την ανάπτυξη του αθλητισμού στα Ιωάννινα.

Σχετικά με την P&I:

Η P&I AG (Personal & Informatik AG) είναι μια πολυεθνική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας με έδρα τη Γερμανία. Η εταιρεία ως πρωτοπόρος στην καινοτομία, προσφέρει ένα επαναστατικό σύστημα που υποστηρίζει και βελτιώνει όλες τις διαδικασίες της σύγχρονης διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού. Ο CEO της P&I, κ. Βασίλης Τριάδης, είναι απο το 2004 επικεφαλής της διοίκησης και της καθοδήγησης της εταιρείας προς την ανάπτυξη και την καινοτομία.

Η P&I στα Ιωάννινα αποτελεί μια σημαντική παρουσία στην κοινότητα, προσφέροντας τα τελευταία 6 χρόνια εργασία, με εξαιρετικά υψηλές παροχές, σε περισσότερους από 165 νεαρούς επαγγελματίες υψηλής κατάρτισης. Μάλιστα, για περισσότερους από 90 εργαζόμενους είναι ο πρώτος εργοδότης. Οι περισσότεροι κατάγονται από την περιοχή, προσδίδοντας έναν τοπικό χαρακτήρα στην πολυποίκιλη κοινότητα της εταιρείας. Στόχος της P&I είναι να φτάσει πολύ σύντομα τους 200 εργαζόμενους.