Ένα συγκρότημα alternative rock/hard rock που ηλεκτρίζει με καταγωγή από την Αθήνα, που δημιουργήθηκε το 2018. Με ένα ποικίλο μείγμα μουσικών επιρροών μεταξύ των μελών τους, οι Still Dusk απελευθερώνουν έναν μαγευτικό και μοναδικό ήχο που αντηχεί στο κοινό.
Αντλώντας έμπνευση από το ατομικό τους υπόβαθρο, το συγκρότημα διοχετεύει το πάθος του για τη μουσική σε τραγούδια που εμβαθύνουν σε κοινωνικά και πολιτιστικά ζητήματα που προκαλούν σκέψη. Μέσα από τους στίχους και τις μελωδίες τους, αντιμετωπίζουν με θάρρος τις κοινωνικές προκλήσεις, προσκαλώντας τους ακροατές σε ένα συγκλονιστικό ταξίδι ενδοσκόπησης και προβληματισμού.
Οι Still Dusk αποτελούνται από τους: Ina Damianidou– Φωνητικά, Elijah June– Μπάσο, Ioanna Ev – Ντραμς, John Kemenides – Κιθάρες

A story so far

Οι Still Dusk σχηματίστηκαν τον Δεκέμβριο του 2018 από την προηγούμενη κιθαρίστρια του συγκροτήματος, Nafsika Kardomatea και ξεκίνησαν τις ζωντανές εμφανίσεις τους στην Αθήνα την επόμενη χρονιά. Μετά από πολλές αλλαγές στο βασικό line up και μια παύση λόγω της πανδημίας του COVID-19, ο John Kemenides μπήκε στο συγκρότημα. Ηχογράφησαν το πρώτο τους EP τον Ιανουάριο του 2023 και κυκλοφόρησε τον επόμενο μήνα. Το EP κέρδισε την αναγνώριση στην ελληνική underground σκηνή αλλά και στη διεθνή μουσική κοινότητα, λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές από διαδικτυακά περιοδικά όπως το Music Arena GH.

Επί του παρόντος, δουλεύουν πάνω στο πρώτο τους πλήρες άλμπουμ που πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2024.