Δεκατρία επιβατικά αυτοκίνητα και μια αντίκα περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- η λίστα της δημοπρασίας που θα διεξαχθεί σε λίγες ημέρες στο Τελωνείο Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα πρόκειται να εκποιηθούν 13 επιβατικά, 7 ελκυστήρες, 7 επικαθήμενα, δύο φορτηγά και ένα επιβατικό αντίκα, με τις τιμές εκκίνησης από τα 150 ευρώ έως και τα 8.000 ευρώ αλλά και 13 οχήματα – εκ των οποίων 3 φορτηγά – για διάλυση.

Πρόκειται – στην πλειονότητά τους – για μεταχειρισμένα οχήματα που κατά καιρούς έχουν κατασχεθεί από τις αστυνομικές και λιμενικές αρχές κατά τη διαλεύκανση παράνομων δραστηριοτήτων των οδηγών τους.

Η αντίκα που εκποιείται για 500 ευρώ είναι μία Mercedes W201 βενζίνης 1.996 κ.εκ. με έτος κατασκευής το 1992.

Η δημοπρασία, είναι προγραμματισμένη για τις 14/06/2023, στο Τελωνείο Ηγουμενίτσας.

Η επίσκεψη στον χώρο των οχημάτων επιτρέπεται για 4 εργάσιμες ημέρες πριν τη δημοπρασία, δηλαδή από τις 08/06 έως και τις 13/06/2023 (εκτός Σαββάτου και Κυριακής).

Το ποσό της εγγύησης συμμετοχής στις δημοπρασίες οχημάτων για κυκλοφορία είναι 300 ευρώ και οι προσφορές για να γίνουν δεκτές πρέπει να διαφέρουν από την τιμή εκκίνησης και η μία από την άλλη τουλάχιστον κατά 50 ευρώ.

Αμέσως μόλις τελειώσει η πλειοδοσία για κάθε όχημα, καλείται ο τελευταίος πλειοδότης να καταβάλει το 20% της τιμής πλειοδοσίας. Ο διακανονισμός του υπολοίπου 80% της τιμής γίνεται υποχρεωτικά μέσα σε 30 ημερολογιακές ημέρες από την επομένη ημέρα της κατακύρωσης των αποτελεσμάτων της δημοπρασίας.

ΠΗΓΗ: https://www.ertnews.gr