Τα καταγάλανα και πεντακάθαρα νερά του Ιονίου και οι παραλίες της Θεσπρωτίας είναι στις τοπ επιλογές των τουριστών για τις διακοπές τους.

Στα Σύβοτα, η πληρότητα αυτές τις ημέρες έφτασε στο 70%, χωρίς να έχουν ανοίξει όλα τα καταλύματα, ενώ συνεχίζονται πυρετωδώς οι εργασίες για να λειτουργήσουν κανονικά όλες οι ξενοδοχειακές μονάδες για την καλοκαιρινή σεζόν. Η χρονιά φέτος αναμένεται να είναι ακόμη πιο δυναμική, σε σχέση με τις προηγούμενες.

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Συβότων, Σωτήρης Μήτσης τονίζει ότι μπορεί ο καιρός να μην ήταν καλός για το τριήμερο, ωστόσο πολύς κόσμος επέλεξε να βρεθεί στα Σύβοτα έστω και για ημερήσια εκδρομή. «Προσδοκούμε για το καλοκαίρι να πάμε πάρα πολύ δυνατά, η πληροφόρηση που έχουμε από τους tour operators είναι ότι θα είναι μια χρονιά που θα ξεπεράσει την περσινή και τότε θα μιλάμε για ρεκόρ κόσμου από το εξωτερικό. Μπαίνουν αυτές τις ημέρες οι τελευταίες πινελιές στα ξενοδοχεία και στα εστιατόρια και το επόμενο δεκαήμερο θα έχουν ανοίξει όλα. Οι παραλίες μας είναι εξαιρετικές και φημίζονται για τα τιρκουάζ νερά τους. Επίσης έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνουν χαμηλές οι τιμές», όπως είπε.

ΠΗΓΗ: https://www.ertnews.gr