Στην προμήθεια νέας μοκέτας για το ΔΑΚ προχώρησε ο Δήμος Πρέβεζας καλύπτοντας ένα χρόνιο αίτημα των Συλλόγων , των προπονητών, των αθλητών/αθλητριών και των γονέων των παιδιών που προπονούνται ή αγωνίζονται στο χώρο.
Η νέα μοκέτα αναβαθμίζει το ΔΑΚ Πρέβεζας και εξασφαλίζει σύγχρονες συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής για όσους χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλει ο Δήμος Πρέβεζας για να βελτιώσει τις υποδομές των αθλητικών χώρων και να συμβάλλει στην προσέλκυση όσο ο δυνατόν περισσότερων ατόμων όλων των ηλικιών σε δράσεις πρωταθλητισμού , αθλητισμού ή απλής άσκησης που βελτιώνουν τη σωματική και ψυχική υγεία.

Εξάλλου το Πανελλήνιο Πρωταθλήματος Ακροβατικής Γυμναστικής που διοργανώθηκε το 2022 στην Πρέβεζα καθώς και οι πρόσφατοι Περιφερειακοί Αγώνες Γυμναστικής έγιναν αφορμή να αποδοθούν στο Δήμο τα εύσημα τόσο από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία όσο και από τους Συλλόγους που έλαβαν μέρος σε αυτούς.

Στόχος του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου είναι να στρέψει περισσότερους νέους και νέες στον αθλητισμό και να μετατρέψει την Πρέβεζα σε πόλη αθλητικού τουρισμού με τη φιλοξενία διοργανώσεων πανελλήνιας και διεθνούς εμβέλειας .