Το άρωμα σου είναι το όνομα σου 

Γεμίζει το χώρο και αφήνει στο πέρασμα σου την παρουσία σου ... Θέλεις ερωτικά σκιρτήματα, Θέλεις λαχτάρα ανοιξιάτικου δειλινού, Θέλεις αίσθηση φρεσκάδας , Θέλεις μια γεύση από αθωότητα πούδρας μωρουδιακά , Θέλεις μια γλυκεία ευωδιά , Ευτυχία είναι τοάρωμα της λεβάντας , του γιασεμιού , της άγριας ορχιδέας Και το τριαντάφυλλο ...και αυτό μαζί , Φύκια της θάλασσας πασχίζουν να αφήσουν και αυτά κάτι από ευτυχία.
Μια ευχάριστη νότα καλής ζωής.Τόλμησε το Δοκίμασε τα όλα .Το αξίζεις!

Απίστευτη η δύναμη του αρώματος! 

Μια σταγόνα και μόνο μπορεί να φέρει αναμνήσεις, να αλλάξει διαθέσεις , να ξυπνήσει όλες τις  αισθήσεις. Οι νέες τάσεις γίνονται προτάσεις! Άνθη που συνδυάζονται με εσπεριδοειδή Φρεσκάδα που αγκαλιάζει τη γλυκεία βανίλια, η ίριδα και ο καθαρός μόσχος για μια ελαφρώς πούδρα αίσθηση καθαριότητας. Το πατσουλί και το σανταλόξυλο επιστρατεύονται και αυτά ... Όλα για ένα υπέροχο καλοκαίρι !

 Τα καταστήματα Ρις προτείνουν όχι μόνο παλαιοτέρα βραβευμένα αλλά και ολοκαίνουργια αρώματα που θα σε σαγηνευόσουν. Θυμήσου Το άρωμά σου είναι το όνομά σου ! Φόρεσε το ! Υποστήριξε το ! Απήλαυσε το ! Ζήσε το !


e-shop ris-aromata.gr

f.: ris.aromata
I.: ris.aromata


τηλ. : +30 2665 301516, 690 7200 272
e-mail: sales.ris.aromata@gmail.com

& στο φυσικό κατάστημα:
Αρωματοπωλείο Ρις Αρώματα

Ευαγγελιστρίας 8 Ηγουμενίτσα