Μετά την επιτυχία του “Strong”, η Romy επιστρέφει με το “Enjoy Your Life”, ένα απίθανο dance pop super hit, με την παραγωγή ξανά του Fred Again…, τoυ Stuart Price και του Jamie xx. Στα φωνητικά η Beverly Glenn-Copeland.

Έμπνευση για το τραγούδι αποτέλεσε μια βραδιά όπου η Romy πήγε να δει την Αμερικανίδα τραγουδίστρια και δημιουργό Beverly Glenn-Copeland σε συναυλία της στην Στοκχόλμη. Η ερμηνεία της ήταν συγκλονιστική αλλά αυτό που έκανε ένα ιδιαίτερο κλικ στην Romy ήταν ο στίχος “My mother says to me enjoy your life’” από το τραγούδι “La Vita” (που τελικά χρησιμοποιήθηκε και ως sampling στο “Enjoy Your Life”) καθώς η ίδια είχε χάσει τη μητέρα της όταν ήταν 11 ετών.

Ο στίχος αυτός έδωσε προσωπικό κίνητρο και μουσική έμπνευση για τη δημιουργία του single “Enjoy Your Life” μαζί με αυτή την απίστευτη ομάδα παραγωγής: ένα βαθιά προσωπικό τραγούδι γεννήθηκε, μια υπενθύμιση ότι η ζωή είναι σύντομη και ένα σπουδαίο δείγμα αυτού που η Romy αποκαλεί «συναισθηματική μουσική για χορό». Το single συνοδεύεται από ένα βίντεο που σκηνοθέτησε η σύζυγος της Romy, σκηνοθέτης και φωτογράφος Vic Lentaigne, το οποίο περιλαμβάνει προσωπικές στιγμές της Romy, πλάνα με τη μητέρα της κλπ.