Ο Ξυλόφουρνος όπως ξέρουμε όλοι βρίσκεται στο κέντρο της Αγίας Μαρίνας 10 λεπτά μόλις από την Ηγουμενίτσα η Αγία Μαρίνα είναι ένα χωρίο ήσυχο σαν καταφύγιο από το άγχος και τη βαβούρα της πόλης.

Αποτελεί σημείο συναντήσεις και ξεκούρασης. Το εστιατόριο κερδίζει σε πολλά σημεία και στα οποία δεν είναι μόνο το φαγητό.

Για αυτή την εποχή ανοίγει Παρασκευή βράδυ και Σαββατοκύριακα από το πρωί. Το καλό φαγητό και το εξαιρετικής ποιότητας κρέας το κάνει αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα εστιατόρια. Εκεί σας περιμένουν νόστιμα πιάτα . Φυσικά θα πρέπει να δοκιμάσετε τα παιδάκια αρνί και προβατίνα από ντόπια κρέατα. Όλα τα πιάτα είναι χειροποίητα με αγνά υλικά, και τι να πει κανείς για τη σούβλα το σωστό ψήσιμο;


Eίναι αποτέλεσμα της ποιότητας και το όνομα που φέρει ο Ξυλόφουρνος.

Εκτός από το καλό φαγητό προσφέρει ωραίο ζεστό περιβάλλον και άψογο service . Όλες η εποχές του χρόνου στον Ξυλόφουρνο είναι ξεχωριστές. Το χειμώνα μπορεί κάποιος να κάτσει δίπλα στο τζάκι να απολαύσει τη ζεστασιά του με καλή παρέα όμορφα μεζεδάκια καλό κρασί ή τσίπουρο. Το καλοκαίρι οι παρέες απολαμβάνουν όμορφες βραδιές στο μπαλκόνι με το αεράκι να δροσίζει τις βραδιές τους. Επίσης το καλοκαίρι είναι ανοιχτός από το πρωί και όλη την εβδομάδα.

Με το καλό φαγητό και την καλή παρέα χορταίνει το στομάχι το μυαλό αλλά και η καρδιά μας . Κλείστε τραπέζι τα υπόλοιπα θα το αναλάβει ο Ξυλόφουρνος.


Οι ώρες λειτουργίας για αυτή την εποχή
Δευτέρα ως Πέμπτη κλειστά.
Παρασκευή ανοιχτά 18,00 ως 24,00 .
Σάββατο και Κυριακή ανοιχτά από 10:00 πρωί ως 24:00 βράδυ.
Αγ. Μαρίνα Ηγουμενίτσας
Τηλ 26 65 0 27 6 90

facebook.com