Ο Δήμος Ηγουμενίτσας και το Π.Α.Κ.Π.ΠΟ Δήμου Ηγουμενίτσας εκφράζουν τις ειλικρινείς ευχαριστίες τους σε όλους όσοι συνέδραμαν τα μέγιστα, προκειμένου να υλοποιηθούν με απόλυτη επιτυχία οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του 2023, προσφέροντας χαρά και παλμό σε όλον τον Δήμο.

Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστούμε. για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην παρέλαση των καρναβαλιστών Ηγουμενίτσας την Καρναβαλική Επιτροπή (κ.κ. Πόπη Μπάρμπα, Χριστίνα Σωτηρίου, Στέργιο Παλπάνη, Νίκο Μιχαλόπουλο), την Περιφέρεια Ηπείρου, την Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε., το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, τον Εμποροβιοτεχνικό Σύλλογο Ηγουμενίτσας, το τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας και τη Λιμενική Αστυνομία, τις τοπικές επιχειρήσεις για τις χορηγίες τους, καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας.

Ευχαριστούμε για την ενεργή τους συμμετοχή στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην επικράτεια του Δήμου μας, τις Κοινότητες του Δήμου Ηγουμενίτσας, τη Φιλαρμονική Π.Α.Κ.Π.ΠΟ Δήμου Ηγουμενίτσας, τα ΚΔΑΠ Δίαυλος και Αρίων, τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηγουμενίτσας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Οικισμού Εθνικής Αντίστασης, τον Εκπολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Πέρδικας, τον Μικρασιατικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ν. Σελεύκειας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστρίου-Μαυρουδίου-Αγίου Βλασίου «Η Τιτάνη», τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Παραποτάμου, Μαργαριτίου, Συβότων, Πέστανης και Καταβόθρας.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους συμμετέχοντες Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων 1ου, 2ου, 3ου, 4ου και 5ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας, τους Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Γραικοχωρίου, Παραποτάμου, Νέας Σελεύκειας, Καστρίου, Πλαταριάς, Συβότων, Πέρδικας και Μαργαριτίου, το γυμναστήριο ACTIVE Fitness & Massage Center καθώς και όλους τους συνδημότες μας, που στήριξαν εθελοντικά, αλλά και με την παρουσία τους τις αποκριάτικες εκδηλώσεις μας.

Τέλος ευχαριστούμε από καρδιάς τους εργαζόμενους στο Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας, που εργάστηκαν σκληρά και μεθοδικά, καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό για έναν Δήμο καθαρό και φροντισμένο, χωρίς ίχνος σκουπιδιών.