Ένα ακόμα music video από το νέο live album του Μίλτου Πασχαλίδη «Δυο νύχτες στον Σταυρό του Νότου».

Ο Μίλτος Πασχαλίδης παρουσιάζει οπτικοποιημένα τα τραγούδια «Στη χώρα των αθώων» & "Bella ciao" που τα συνδυάζει με αριστοτεχνικό τρόπο επί σκηνής.

Στο τραγούδι «Στη χώρα των αθώων» τη μουσική υπογράφει ο Μίλτος Πασχαλίδης και τους στίχους ο Μάνος Ελευθερίου, ενώ το “Bella ciao” βασίζεται σε παραδοσιακό τραγούδι της Ιταλίας.

To τραγούδι «Στη χώρα των αθώων» είναι ένα συγκλονιστικό μελοποιημένο ποίημα του Μάνου Ελευθερίου αφιερωμένο στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Αυτό είναι το δωδέκατο music video από τη ζωντανή ηχογράφηση «Δυο Νύχτες Στον Σταυρό Του Νότου» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από το Ogdoo Music Group με εξαιρετική αποδοχή από το κοινό, ξεπερνώντας έως τώρα τις τριακόσιες σαράντα χιλιάδες ακροάσεις στο Spotify.

Στην πλατφόρμα του Youtube όλα τα τραγούδια του δίσκου θα παρουσιάζονται οπτικοποιημένα από τον Σταυρό του Νότου, σταδιακά κάθε εβδομάδα, έτσι ώστε να μπορούν οι θεατές να μοιραστούν τη μαγική ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο Μίλτος Πασχαλίδης στις ζωντανές του εμφανίσεις στο δεύτερο σπίτι του, στον Σταυρό του Νότου.

Κάθε Σάββατο και αυτή την χειμερινή περίοδο το κοινό του μπορεί να τον απολαύσει ζωντανά, φυσικά στον Σταυρό του Νότου.