Συγκέντρωση βοήθειας για τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία και την Συρία
Φεβρουαρίου 08, 2023
Το «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης» της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου ενεργοποιείται και πάλι και αναλαμβάνει την πρωτοβουλία συγκέντρωσης ειδών ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πολίτες της Τουρκίας και της Συρίας, που επλήγησαν από τους φονικούς σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου 2023.
Με γνώμονα την ανθρώπινη αλληλεγγύη, καλούμε όλους τους πολίτες της Ηπείρου να συμμετέχουν σε αυτή μας την προσπάθεια τόσο ατομικά όσο και συλλογικά.
Η χώρα μας έχει αποδείξει με πράξεις κοινωνικής ευθύνης τον αλτρουισμό της και έχει υπηρετήσει πιστά τα ιδεώδη του Ανθρωπισμού και του Εθελοντισμού. Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για τις γειτονικές μας χώρες, καλούμαστε για άλλη μια φορά να συμπαρασταθούμε έμπρακτα στις τεράστιες ανάγκες των πληγέντων για επιβίωση.
Ησυλλογή των ειδών ξεκινάει από την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 (ώρες 9.00 π.μ. έως 13.00μ.μ.) στις έδρες των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων και συγκεκριμένα:
· Στα Ιωάννινα,στα γραφεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας, στο ισόγειο του Διοικητηρίου , πλατεία Πύρρου 1, γραφεία 129-130-133.
· Στην Άρτα,στα γραφεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, οδός Κοσμά Αιτωλού 10.
· Στη Θεσπρωτία,στα γραφεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας , Π. Τσαλδάρη 18
· Στην Πρέβεζα,στα γραφεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας,
Περδικάρη 1.
Τα είδη που είναι απαραίτητα την συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι τα κάτωθι :
0 Σχόλια