Η χρήση σαπουνιού με κόκκους καφέ μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισης κηλίδων από τον ήλιο, ερυθρότητας και λεπτών γραμμών. Αυξάνει τη μικροκυκλοφορία του αίματος στο δέρμα κ συμβάλλει στην απομάκρυνση των τοξινών. 

Έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Βοηθά στην προστασία των κυττάρων από την υπεριώδη ακτινοβολία και επιβραδύνει τη διαδικασία φωτογήρανσης του δέρματος. 

Με δυο λόγια , η καφεΐνη , λειτουργεί ως «εμπόδιο» στο μονοπάτι της γήρανσης . 

Μετά τον καθαρισμό σας λοιπόν αξιοποιήστε σκόνη καφέ ακόμη και σε μάσκες προσώπου , αφού , απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και κάνει το δέρμα μας να δείχνει νεότερο. 

Μάσκα προσώπου 

1φλιτζάνι αλεσμένο καφέ (150 γ.) 1 φλιτζάνι καφέ ζάχαρη (200 γ.) 2 κουταλιές της σούπας μέλι (50 γρ.) 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (48 γρ.). 

Οδηγίες παρασκευής και εφαρμογής :Αναμείξτε όλα τα συστατικά μαζί. Η μάσκα πρέπει να είναι αρκετά πυκνή για να εφαρμοστεί. Εφαρμόστε τη μάσκα στο πρόσωπο και το λαιμό σας, κάνοντας ένα βαθύ μασάζ. Αφήστε τη να στεγνώσει και μετά ξεπλύνετε με δροσερό ή ζεστό νερό. Χρησιμοποιήστε τη μία φορά την εβδομάδα . 

Tips Η ζάχαρη σας απαλλάσσει από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και ενθαρρύνει τη φυσική αναζωογόνησή του, κάτι που συνεπάγεται νεανικό δέρμα. 

Η καφεΐνη διεγείρει τη ροή του αίματος στο δέρμα σας, μειώνοντας την ερυθρότητα και τη φλεγμονή. Το μέλι ενυδατώνει και μαλακώνει το δέρμα σας. Το ελαιόλαδο παρέχει μια μεγάλη ποσότητα βιταμινών, αφήνοντάς σας με ένα υγιεινό, ενυδατωμένο και μαλακό δέρμα.

Ρις Αρώματα Συμβουλευτείτε το δερματολόγο η το φαρμακοποιό σας και δοκιμάστε μια απλή σπιτική μάσκα προσώπου .


f.: ris.aromata
I.: ris.aromata


τηλ. : +30 2665 301516, 690 7200 272
e-mail: sales.ris.aromata@gmail.com

&  στο φυσικό κατάστημα:

Αρωματοπωλείο Ρις Αρώματα
Ευαγγελιστρίας 8  Ηγουμενίτσα