Τα οφέλη του ροδόνερου είναι αμέτρητα στην επιδερμίδα & όχι μόνο...! 

Έχει αντιφλεγμονώδεις, καταπραϋντικές και στυπτικές ιδιότητες. Αν ψεκάσετε απευθείας επάνω στην επιδερμίδα, με την κατευναστική του δράση, θα μειώσει την ερυθρότητα!

 Είναι ιδανικό για όσους ταλαιπωρούνται με την ακμή. Το ροδόνερο εξισορροπεί τα επίπεδα του pH της επιδερμίδας και συσφίγγει τους πόρους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις μολύνσεις των ματιών - μ' έναν δίσκο ντεμακιγιάζ ή μ' ένα βαμβάκι ρίχνετε ροδόνερο και απευθείας το τοποθετείτε επάνω στο μάτι. Θεραπεύει από τα ηλιακά εγκαύματα, τα τσιμπήματα εντόμων και τα εξανθήματα. Καταπραΰνει τον πονόλαιμο (το χρησιμοποιείτε ως γαργάρα ή μπορείτε να το προσθέσετε μέσα στο τσάι) Ανακουφίζει από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Εξισορροπεί τις ορμόνες από το άγχος και το στρες Βελτιώνει την διάθεση από την κατάθλιψη και το άγχος


ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ

Ως τονωτική λοσιόν: Καταπολεμά τα βακτηρίδια που ζουν στο δέρμα, ανακουφίζει από τους ερεθισμούς και ταυτόχρονα ενυδατώνει και καταπραΰνει το δέρμα. 

Ως νερό καθαρισμού: Είναι απίστευτα αποτελεσματικό, αφαιρεί τα υπολείμματα του μακιγιάζ και τους ρύπους στη στιγμή, και ενυδατώνει. Και όλα αυτά χωρίς να ερεθίζει το δέρμα ή να ενοχλεί τα μάτια. 

Ως θεραπεία για τα μαλλιά: Απίστευτο και όμως αληθινό. Το ροδόνερο ενυδατώνει την τρίχα και της χαρίζει απαράμιλλη λάμψη. Μετά το τελευταίο χέρι λουσίματος, ξεπλένουμε πολύ καλά με νερό τα μαλλιά μας και ψεκάζουμε μια ροδόνερο. Τα μαλλιά αρωματίζονται απαλά. 

Ως αντίδοτο στους μαύρους κύκλους: Το ροδόνερο έχει ανακουφιστικές και λευκαντικές ιδιότητες, που σημαίνει ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ στη βελτίωση των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος κάτω από τα μάτια. Εμποτίζουμε δυο δίσκους ντεμακιγιάζ με ροδόνερο, τους βάζουμε στην κατάψυξη για 10’ και έπειτα τους απλώνουμε σε κλειστά μάτια για 15’. Το βλέμμα μας δείχνει ξεκούραστο σαν να είχαμε κοιμηθεί πολλές ώρες.


f.: ris.aromata
I.: ris.aromata


τηλ. : +30 2665 301516, 690 7200 272
e-mail: sales.ris.aromata@gmail.com

&  στο φυσικό κατάστημα:


Αρωματοπωλείο Ρις Αρώματα
Ευαγγελιστρίας 8  Ηγουμενίτσα