Autotime service center, εξειδικευμένο συνεργείο για το αυτοκίνητο.

Η επιλογή για το σωστό σημείου συντήρησης- επισκευής του αυτοκινήτου γίνετε πολλές φόρες η αίτια να χάσουμε πολλά χρήματα. 

Ένα εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων αποτελεί μια ασφαλής επιλογή καθώς μπορούν να φροντίσουν για την ολοκληρωμένη συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Χάρις τον ανανεωμένο εξοπλισμό έχουν εξελιχθεί σε σύγχρονες επιχειρήσεις, που προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Εδώ χεριάζετε μεγάλη προσοχή, στο κόστος συντήρησης του αυτοκινήτου, δεν πρέπει να κάνουμε εκπτώσεις στην οδική ασφάλεια, αφού η αξία της ανθρώπινης ζωής είναι ανεκτίμητη.

Η Ευρωπαϊκή Οδηγία, από την 1η Ιουλίου 2010, έχει τεθεί σε ισχύ η οποία προβλέπει ότι ο καταναλωτής θα μπορεί να απευθύνεται σε εξειδικευμένα – ανεξάρτητα συνεργεία για εργασίες συντήρησης, χωρίς να χάνει το δικαίωμα της εγγύησης. Σύμφωνα με την ίδια Ευρωπαϊκή Οδηγία οι αυτοκινητοβιομηχανίες είναι υποχρεωμένες να παρέχουν σε ανεξάρτητα συνεργεία αυτοκινήτων όλες τις τεχνικές πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την επισκευή και τη συντήρηση τους.

Η επισκευή ενός οχήματος σε εξειδικευμένο συνεργείο γίνεται από τεχνίτες που έχουν μεγάλη εμπειρία.


3ο χλμ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ-ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, Ηγουμενίτσα [Δήμος], Θεσπρωτία, 46100


Τηλέφωνα Επικοινωνίας
Σταθερό: 2665028568
Κινητό: 6948274309
Κινητό: 6907551701