Το "Ascend To Infinity" είναι ένα μελωδικό black metal άλμπουμ. Μπορείτε επίσης να βρείτε κάποιες άλλες μουσικές επιρροές εκεί, όπως μελωδικό death metal, doom metal και gothic metal στοιχεία. Το άλμπουμ περιλαμβάνει οκτώ πρωτότυπα τραγούδια και διαρκεί πάνω από μισή ώρα. Οι κιθάρες ακούγονται βαριές αλλά ατμοσφαιρικές. Εκτός από τα μελωδικά riff, μπορείτε να ακούσετε μερικές αιθέριες μελωδίες και σόλο. Υπάρχουν δύο τραγουδιστές. Ο πρώτος χρησιμοποιεί υψηλότερες κραυγές και ο δεύτερος χαμηλότερα γρυλίσματα. Τα φωνητικά είναι πολύ επιθετικά και τα ντραμς είναι γρήγορα και έντονα. Πάνω από όλα, μπορείτε να ακούσετε ατμοσφαιρικά και χορωδιακά πλήκτρα. Τα δύο βασικά συναισθήματα στο άλμπουμ είναι η θλίψη και η επιθετικότητα αναμεμειγμένα. Μια σκοτεινή ατμόσφαιρα συνδυάζεται με ενέργεια και βαρύτητα. Όλα τα τραγούδια περιλαμβάνουν μερικές χαρακτηριστικές μελωδίες και riff που μπορείτε εύκολα να θυμάστε.


BIΟΓΡΑΦΙΚΟ

Οι "Dargor" είναι ένα μελωδικό black metal συγκρότημα από το Κρόσνο της Πολωνίας.

Οι κύριες επιρροές του γκρουπ είναι μπάντες όπως οι Samael, Dimmu Borgir, Naglfar, Ajattara, Dissection και Summoning.

Το συγκρότημα συνδυάζει ατμοσφαιρικούς και μελωδικούς ήχους κιθάρων και πλήκτρων με επιθετικά φωνητικά και έντονες γραμμές ντραμς.
Το βάρος και η επιθετικότητα ισορροπούν με τη μελαγχολική και σκοτεινή ατμόσφαιρα.

Εκτός από το black metal, μπορείτε επίσης να βρείτε μερικά μελωδικά death metal, doom metal και gothic metal στοιχεία εκεί.

Οι στίχοι επικεντρώνονται κυρίως στο ανούσιο της ύπαρξής μας, στην απατηλή αντίληψη της ζωής και στα αρνητικά συναισθήματα.