Ο πρώην εκπαιδευτικός και πρώην Έπαρχος Μεσοποτάμου, Βασίλης Καλυβάς, καταγγέλλει πως δέχθηκε επίθεση από τον Δήμαρχο Φοινικαίων και από τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας Δημοτικής Αστυνομίας. Η καταγγελία έγινε αρχικά μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και μέσω ιστοσελίδας της πόλης των Αγίων Σαράντα στη συνέχεια.

Αιτία της καταγγελλόμενης επίθεσης φέρεται να ήταν μια απαράδεκτη ανάρτηση και άκρως προσβλητική, του Β. Καλυβά, επίσης στα κοινωνικά δίκτυα και η οποία σε καμία περίπτωση δεν είχε να κάνει με κριτική στο έργο του δημάρχου, αλλά είναι μια καθαρά προσωπική επίθεση, μάλλον συκοφαντική, που σίγουρα θα έβγαζε όλους ή σχεδόν όλους τους ανθρώπους από τα ρούχα τους.

Αυτό όμως δεν μπορεί να δικαιολογήσει την καταγγελλόμενη επίθεση, στην περίπτωση που έγινε. Στις οργανωμένες κοινωνίες υπάρχουν θεσμοί που μπορεί να προσφύγει κάποιος που θίγεται κι όχι να επικρατεί η αυτοδικία, πολύ περισσότερο όταν αυτό γίνεται από έναν αιρετό. Έναν πολιτικό που εκλέχθηκε από τους δημότες, εκτός των άλλων, για να συμβολίζει κάτι καλύτερο από τον μέσο πολίτη, που πιθανότατα θα χειροδικούσε εάν διάβαζε κάτι τόσο ακραίο και προσβλητικό.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια αντίδραση ή ενημέρωση από την πλευρά του Δημάρχου Φοινίκης, ούτε και κάποια επιβεβαίωση της επίθεσης.

ΠΗΓΗ: https://apenadi.blogspot.com