Στη διαμαρτυρία που προκήρυξε η αντιπολίτευση και η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 16:00, θα βρίσκονται περίπου 1000 αστυνομικοί σε ετοιμότητα.Θα υπάρξει περιορισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων, ενώ και οι ειδικές δυνάμεις θα βρίσκονται σε επιφυλακή.

Σήμερα, ο επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος, Σαλί Μπερίσα, δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok καλώντας για συμμετοχή στην αυριανή διαμαρτυρία.
«Αγαπητοί μου φίλοι, την παραμονή της μεγάλης διαμαρτυρίας της 12ης Νοεμβρίου, θα ήθελα να σας καλέσω να αναλογιστείτε την κατεύθυνση που έχει πάρει η Αλβανία. Σε περίπτωση που αισθάνεστε ικανοποιημένοι με τους μισθούς και τις τιμές, μπορείτε να μείνετε σπίτι αύριο, αλλά αν νιώθετε δυσαρεστημένοι με όλα αυτά και αδύναμοι να κάνετε την αλλαγή που θέλετε, σας καλώ να συμμετάσχετε στην αυριανή διαμαρτυρία των Αλβανών πολιτών.
Η παρουσία σας στη διαμαρτυρία δεν είναι κομματική πράξη, αλλά θεϊκή έξοδος για το μέλλον σας και το μέλλον της χώρας που κινδυνεύει.
Τη δεκαετία του '90, μαζί με τους συνομηλίκους σας, εκτελούσαμε τα καθήκοντά μας απέναντι στον εαυτό μας, το έθνος και την Αλβανία.
Τώρα είναι η σειρά σου να γίνεις κύριος του εαυτού σου, το μέλλον της κοινωνίας.»

ΠΗΓΗ: https://apenadi.blogspot.com