Στον δήμο Φοινικαίων βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Λάρισας, Σωτήριος Βούλγαρης, συνοδευόμενος από τον επιχειρηματία της NORMA Group, Αχιλλέα Στεργιάκη και τις φιλολόγους, Χρύσα Παππά, Κωνσταντίνα Τσαγκαλά, προκειμένου να παραδώσουν δωρεά σχολικών βιβλίων της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας, σε μαθητές των 9χρονων σχολείων.

Οι προαναφερθέντες εξ αφορμής της επισκέψεως τους είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον δήμαρχο Φοινικαίων, Χρήστο Κίτσο και τον διευθυντή του Γραφείου Παιδείας Φοινίκης-Δρόπολης, Ζήσο Λούτση, για ζητήματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα, καθώς και ειδικά θέματα διδακτικής μεθοδολογίας.

Ο κύριος Κίτσος έκανε ιδιαίτερη μνεία στην ευγενική και συμβολική δωρεά του κυρίου Στεργιάκη και ευχαρίστησε όλες/όλους για την άκρως εποικοδομητική συζήτηση.

Ο διευθυντής του Γραφείου Παιδείας Φοινίκης-Δρόπολης, Ζήσος Λούτσης, δήλωσε: «Έφθασαν και τα Αρχαία! Τέρμα οι φωτοτυπίες.Οι μαθητές των 6ης,7ης,8ης και 9ης τάξεων θα έχουν στα χέρια τους κανονικά βιβλία και βοηθήματα για να απολαύσουν ευπρεπώς τη μαγεία της γλώσσας των αγγέλων.
Απέραντη ευγνωμοσύνη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας προς αντιδήμαρχο κοινωνικής πολιτικής των Λαρισαίων κύριο Σωτήριο Βούλγαρη και ειδικά προς τον επιχειρηματία της ΝΟΡΜΑ Αχιλλέα Στεργιάκη, που ενθουσιωδώς προσέφερε τον δικό του οβολό για την αγορά αυτών τω εγχειριδίων και την παράδοσή τους στους μαθητές!Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στις κυρίες Χρύσα Παππά και Κωνσταντίνα Τσαγκαλά που κατά την επίσκεψη στο Γραφείο μου ως φιλόλογοι δεσμεύτηκαν να πραγματοποιήσουν δωρεάν μαθήματα σε διδάσκοντες των αρχαίων εξ αποστάσεως.
Υπόψιν μας:"Χάριν απόδος" Περιάνδρου.»