Οι Sound Service είναι το νέο project του συνθέτη και παραγωγού Γιάννη Μασσούρα (πρώην μπασίστα και ιδρυτικού μέλους των Matisse) και το πρώτο τους single είναι η διασκευή της space-disco επιτυχίας “Magic Fly” που είχε κυριολεκτικά σαρώσει τα charts το 1977.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι οι μουσικοί δεν βγάζουν αξιοπρεπές εισόδημα από τη μουσική και είναι τελικά πολύ εύκολο η σύνθεση τραγουδιών να φύγει από τη λίστα με τις προτεραιότητές σου , όταν τα πράγματα ζορίζουν» λέει ο Γιάννης από το στούντιό του στο Λονδίνο όπου ζει τα τελευταία 10 χρόνια, κάνοντας μια καριέρα μακριά από τη μουσική. «Αλλά τελικά είναι δύσκολο να προσποιείσαι για το υπόλοιπο της ζωής σου ότι δεν σε ενδιαφέρει», παραδέχεται. «Επέστρεψα μόνος μου αυτή τη φορά βουτώντας βαθύτερα στα νερά της ηλεκτρονικής μουσικής. Δεν μπορώ να τραγουδήσω, ούτε είμαι καταπληκτικός κιθαρίστας αλλά μπορώ να παίξω αρκετά καλά το μπάσο και το πληκτρολόγιο…» .

Τα τραγούδια των Sound Service έχουν ισχυρή βάση στην ηλεκτρονική χορευτική μουσική αλλά κλείνουν το μάτι σε είδη που έχουν τις ρίζες τους στη δεκαετία του '80, όπως το Synthwave και το Retrowave. Κάτι που φαίνεται στο πρώτο single, μια διασκευή της θρυλικής επιτυχίας των Space από το 1977, "Magic Fly”, που στην εποχή του ήταν ένα πραγματικός "space-disco” ύμνος!