Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας συμμετείχε με επιτυχία στην 86η ΔΕΘ στο Περίπτερο 2 - Stand 10 που άνοιξε τις πύλες της στις 10 Σεπτεμβρίου 2022 στην Θεσσαλονίκη και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου.

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου προβλήθηκαν οι Υδατοκαλλιέργειες και τα Αγροτικά προϊόντα μας, αξιοποιώντας πλήρως τον Εκθεσιακό Εξοπλισμό της Πράξης «Πρόγραμμα Ανάδειξης και Προβολής Προϊόντων Ιχθυοκαλλιέργειας Θεσπρωτίας» Μέτρο 3.4.3. «Μέτρα Εμπορίας», του ΕΠΑΛΘ 2014-2020 με MIS 5066824 που υλοποιεί ο φορέας, ο Τουρισμός, και με ξεχωριστή παρουσία και προβολή προϊόντων και υπηρεσιών τους οι :

-Τσίπης Δημήτριος, Καινοτόμο σύστημα θέρμανσης νερού

-Πασχάλη Θεοδώρα, Οργάνωση τουριστικών δραστηριοτήτων

-EPIRUS BIOS ΙΚΕ, Λάδι και Προϊόντα Ελιάς

-Q TRADE EE, Προϊόντα κουμκουάτ

-Χρήστος Παππάς & Σία ΕΕ, Συσκευασία οσπρίων – καρπών – αρωματικών βοτάνων

-Διαμάντης Χρήστος, Ποτοποιεία

Η συμμετοχή κρίθηκε επιτυχής από τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις που δήλωσαν ότι επιτεύχθηκε ο στόχος της προβολής, γνωστοποίησης και προσέγγισης ενδιαφερόμενων συνεργατών και πελατών, που ατομικά είχαν θέσει με την συμμετοχή τους στο περίπτερο του Επιμελητηρίου.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και ενημέρωση των επισκεπτών για τους στόχους και τις δράσεις της ανωτέρω αναφερόμενης Πράξης του ΕΠΑΛΘ που υλοποιεί το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας και ο εκθεσιακός εξοπλισμός της συγκέντρωσε πολύ θετικά σχόλια και μεγάλο ενδιαφέρον από επισκέπτες και εκθέτες της ΔΕΘ.

Ευχόμαστε στους εκθέτες μας να ρευστοποιήσουν σύντομα τις θετικές επαφές που πραγματοποίησαν στα πλαίσια της 86ης ΔΕΘ, ενισχύοντας της εξωστρέφεια της περιοχής μας.