Ενημερωτικά φυλλάδια τροχαίας και σχολικά προγράμματα με σελιδοδείκτες διανεμήθηκαν από αστυνομικούς σε μαθητές και γονείς

Για ακόμη μία χρονιά ένστολο προσωπικό των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου βρέθηκε σήμερα σε Δημοτικά Σχολεία της Ηπείρου κατά την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί είχαν την ευκαιρία να μοιράσουν ενημερωτικά φυλλάδια και ευχές για τη νέα σχολική χρονιάσε μικρούς μαθητές και γονείς,κατά την προσέλευσή τους για την καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού.

Η συγκεκριμένα δράση πρόκειται για πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας που έχει ως στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει γονείς και μαθητές σε θέματα οδικής ασφάλειας, ενώ μέσα από τα διανεμόμενα φυλλάδια δίνονται βασικές συμβουλές προς τους μικρούς μαθητές για την ασφαλή κυκλοφορία τους.

Επιπλέον, από σήμερα, πρώτη ημέρα εφαρμογής αυξημένων μέτρων τροχαίας για τη νέα σχολική χρονιά πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι σε σχολικά λεωφορεία, οι οποίοι θα συνεχιστούν καθ’ όλο το χρονικό διάστημα του σχολικού έτους.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου εύχεται σε όλους τους μαθητές, τους γονείς τους και τους εκπαιδευτικούς καλή και ασφαλή σχολική χρονιά!