Σας παρουσιάζουμε το τέταρτο βίντεο κλιπ μέσα από το πρόσφατο άλμπουμ των GRANDE FOX "Empty Nest"
Υπάρχει ''Golden Ratio'' σε κάθε τι. Υποστηρίζουμε την ΤΕΧΝΗ, λέμε ΟΧΙ στον ΠΟΛΕΜΟ.

Οι GrandeFox είναι ένα σχήμα το οποίο ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2013 όπου διατηρεί μέχρι και σήμερα την έδρα του.Ιδρυτικά μέλη του σχήματος είναι ο Ζαο Λευτέρης (κιθαρίστας - συνθέτης - visuals) και ο Μπερζαμάνης Νίκος (Frontman - τραγουδιστής - στιχουργός). Το ρόλο του drummer έχει κατοχυρώσει ο Δημήτρης Λουκάς όπως επίσης και το ρόλο του μπασίστα ο Γιώργος Χάικας

Το συγκρότημα μέχρι στιγμής δημιούργησε στο διάστημα των οχτώ χρόνων ενεργής παρουσίας του 4 δισκογραφικές δουλειές , το LP Album "SpaceNest" , το EP Album "Kulning", το Single Album "Documento"και το τελευταίο και πρόσφατο LP Album ‘’EmptyNest’’ που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2021. Το κάθε project συνοδεύεται πλήρως και με οπτικό υλικό όπως Artwork , Video Clips και Φωτογραφήσεις που τα αντιπροσωπεύουν.

Το συγκρότημα έχει συμμετάσχει σε διάφορα live shows και φεστιβάλ σε Ελλάδα και εξωτερικό και έχει συνευρεθεί με πολλά σημαντικά σχήματα του χώρου . Μερικά από αυτά είναι : Nightstalker , Emerald Sun , Purple People Eater , Project Theory , Shotgunz κ.α.Η μπάντα επίσης έχει εμφανιστεί live σε αρκετές λέσχες μοτοσυκλετιστών όπως οι Argoriders MCC Hellas και οι ChopperRiders. Το τελευταίο live show έλαβε χώρα στο Savino στην Λάρνακα της Κύπρου.