Με πολύ κόσμο συνεχίζονται οι αγώνες που διεξάγονται στα πλαίσια του ITF IOANNINA CUP που πραγματοποιούνται στο πάρκο Πυρσινέλλα στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων.

Οι αγώνες ξεκίνησαν την Κυριακή το πρωί και σε αυτούς συμμετέχουν και Γιαννιώτες αθλητές του ΟΑΙ.

Επισκέπτες όλων των ηλικιών βρέθηκαν στο πάρκο Πυρσινέλλα για να παρακολουθήσουν τένις υψηλού επιπέδου σε ένα χώρο μοναδικό.

Στα γήπεδα από πολύ νωρίς το πρωί βρέθηκε ο πρόεδρος του ΟΑΙ Λάζαρος Γιώτης και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ενώ η διευθύντρια των αγώνων ήταν παρούσα για να παρακολουθήσει την εκκίνηση του ITF και να βοηθήσει στην διευθέτηση όλων των αναγκαίων λεπτομερειών. Σημαντική ήταν η παρουσία και η συνδρομή όλων των μελών του Ομίλου.

Στο χώρο του Ομίλου λειτουργεί φυσικοθεραπευτήριο για τις ανάγκες των αθλητών και αθλητριών ενώ υπάρχει και ειδική εγκατάσταση όπου γίνεται επισκευή των ρακετών. Εξίσου σημαντική και η παρουσία γιατρού.

Ο πρόεδρος του ΟΑΙ Λάζαρος Γιώτης δήλωσε την ικανοποίησή του για την συμμετοχή του κόσμου στην πρώτη μέρα των αγώνων και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές που συμμετέχουν. «Είναι μια σημαντική διοργάνωση με πολύ κόσμο. Οι εγκαταστάσεις του Ομίλου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, το ίδιο και τα γήπεδα και αυτό είναι σημαντικό για τους αθλητές» τόνισε.

Από την πλευρά της η Διευθύντρια Αγώνων Χρύσα Στεφοπούλου δήλωσε: «Είμαστε τυχεροί που φιλοξενούμε και πάλι κορυφαίους αθλητές από όλο τον κόσμο. Είναι τιμή μας που κάθε χρόνο το ITF Ioannnia CUP είναι το αγαπημένο πρωτάθλημα των παικτών. Στόχος μας είναι να αισθανθούν άνετα καθόλη τη διάρκεια των αγώνων στα εξαιρετικά χωμάτινα γήπεδα του ΟΑΙ και να συνεχίσει το δικό μας ITF να είναι προτεραιότητα γι' αυτούς. Ως διευθύντρια αγώνων θα ήθελα να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Ηπείρου, το Δήμο Ιωαννίνων και τους χορηγούς που κάθε χρόνο μας στηρίζουν. Καλώ όλο τον κόσμο να έρθει στο Γιαννιώτικο Σαλόνι έως την Κυριακή 10 Ιουλίου για να απολαύσει σπουδαίους αγώνες», κατέληξε.