Λίγες εβδομάδες μετά την πρώτη live παρουσίαση των The Page Of Cups στον εκθεσιακο χωρο διεθνούς σύγχρονης τέχνης The Intermission, το συγκρότημα μοιράζεται το πρώτο επίσημο video clip του.

Συγκεκριμένα, οι The Page Of Cups ταξίδεψαν στην Ρώμη για τα γυρίσματα του video clip του τέταρτου single τους, με τίτλο “Take Me Back to Roma”, όπου συντροφιά με τον ράπερ Complex Shadow (ATH Kids) εξερευνούν την αιώνια πόλη.

Το επίσημο βίντεο κινηματογράφησε η Joyride International και το μοντάζ του το υπογράφει ο Ronny Skevis. Η παραγωγή του single έγινε από τον Αλέξανδρο Μπόλμπαση.

Η συνεργασία τους με τον Complex Shadow είναι η τρίτη κατά σειρά που παρουσιάζεται επίσημα από τους The Page of Cups. Έχουν προηγηθεί το “breakwatering” με τη συμμετοχή της ράπερ mi55t και το MIST” με τον Iam Nothe, το solo project του Σπυρέα Σιδηρόπουλου, γνωστού από τον ρόλο του ως “frontman” των Cyanna και Cyanna Mercury.

Οι The Page of Cups βρίσκονται σε διαρκή αναζήτηση νέων μουσικών συνεργασιών, καθώς ο σκοπός του είναι η μουσική ποικιλομορφία, η ανάδειξη της διαφορετικότητας και η στυλιστική επανεφεύρεση.

Επόμενο ραντεβού με το κοινό τους το φθινόπωρο για ένα ακόμη εκρηκτικό live με ιδιαίτερη σκηνοθεσία σε ένα αναπάντεχο χώρο με μεγάλη ιστορία. Stay tuned!

WHO IS WHO:

Τέσσερα από τα μέλη του συγκροτήματος αποτελούν το γνωστό heavy rock συγκρότημα Bombing the Avenue, που παραμένει σταθερά ενεργό από το 2010 και έχει συμμετάσχει σε αγαπημένα φεστιβάλ (Plissken, Schoolwave κ.α.) και ως opening act σε πολυάριθμες συναυλίες (Dub Trio, Trackfighters, Black Lips κ.α.). Ο ιδρυτης και frontman Πάνος Βλασόπουλος είναι σταθερά ενεργός στη μουσική σκηνή την τελευταία περίπου δεκαετία και συνεργάζεται με μεγάλα μουσικά project όπως τους ATH KIDS των Valentin Rivera και Kareem Kalokoh. Ο Δημήτρης Βλασόπουλος, παίζει μπάσο στους Deaf Radio και The Same River. Ο Θοδωρής Κλαυδιανός και ο Ιάσονας Βλασόπουλος είναι ενεργά μέλη των Oxfloyd, παίζοντας κιθάρα και drums αντίστοιχα.

Πέμπτο μέλος της μπάντας είναι ο Χρήστος Μπεκίρης, γνωστός στο ευρύ κοινό με το solo project του Bhukhurah, και από τα συγκροτήματα CHICKN και The Callas.