“Χαιρετίζουμε την απόφαση της Ζωής Νασίκα, η οποία προέρχεται από τον κεντρώο χώρο να προσχωρήσει στο ΕΛ.Α. Η κ. Νασίκα είναι καθηγήτρια Κοινωνικής Πολιτικής και Φιλοσοφίας, κατέχει δύο διδακτορικούς τίτλους και διδάσκει ως τακτική καθηγήτρια στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 2019 υπήρξε υπ. βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων στη Λάρισα.

Προσκαλούμε κι άλλες υγιείς δυνάμεις, κάθε ρεαλιστική κοινωνικο-πολιτική προσωπικότητα που θα ενταχθεί στη νέα ισχυρή πολιτική δύναμη του Ριζοσπαστικού Κοινωνικού Κέντρου.

Όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε την ανατροπή και να φτιάξουμε την νέα Ελλάδα του αύριο. Θέλουμε, Μπορούμε, Ξέρουμε πως!”.

Ακολουθεί η δήλωση του προέδρου του ΕΛ.Α, Πάρι Κουρτζίδη:

Ακόμη μια εξέχουσα προσωπικότητα του κεντρώου χώρου προσχωρεί στο ΕΛ.Α! Ειδικότερα στην Κατερίνη, την Πρωτομαγιά συναντήθηκαν οι Χρόνης Δαμιανίδης και Μιχάλης Χαραλαμπίδης, όπου κι έδωσαν τα χέρια εκ μέρους μου με την Ζωή Νασίκα, η οποία αποδέχθηκε την πρόταση να ενταχθεί στη νέα ισχυρή πολιτική δύναμη του Ριζοσπαστικού Κοινωνικού Κέντρου, προκειμένου ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να φέρουμε την ανατροπή: Η Ελλάδα να αλλάξει μορφή και ο ελληνικός λαός μοίρα!

Η Ζωή είναι καθηγήτρια Κοινωνικής Πολιτικής και Φιλοσοφίας, με δύο διδακτορικά και δύο πτυχία, τακτική καθηγήτρια στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο των Αθηνών. Το 2019 υπήρξε υπ. βουλευτής στην Λάρισα με την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη. Ως επικεφαλής των Ελεύθερων Ανθρώπων και του νέου συνασπισμού – “ομπρέλα” ΕΛ.Α, την καλωσορίζω και της εύχομαι από καρδιάς, καλή δύναμη με πάμπολλες συλλογικές αλλά και προσωπικές της επιτυχίες!