Νεράιδες

Πρώτο μέρος από τρία,του κύκλο τραγουδιών «Μικρά ερωτικά».

Οι «Νεράιδες» είναι το πρώτο μέρος του κύκλου τραγουδιών με γενικό τίτλο «Μικρά Ερωτικά» και ήρθαν κοντά μας να μας ταξιδέψουν σε ένα παραμύθι. Θα χρησιμοποιήσουν τη σαγήνη και τη νεραϊδόσκονη τους οι Νεράιδες μας και δεν θα κλέψουν φωνές, αλλά καρδιές!
Για να δούμε λοιπόν:
Οι ομότιτλες «Νεράιδες» μας παίρνουν από το χέρι και μας πάνε σε δάση και βουνά, σε ποτάμια και κρυφές πηγές, όχι για να μας κλέψουν τη φωνή, αλλά για να μας δώσουν σταγόνες δροσιάς και αισιοδοξία, να μας αδειάσουν το νου με επικές μελωδίες βγαλμένες από τα δάση τους. Μας παρασύρουν να χορέψουμε ένα σημερινό Βαλσάκι, να δούμε στίχους που ερωτοτροπούν με νότες σαν μικρές άτακτες νύμφες, μας δίνουν το μεταξωτό τους μαντήλι να τυλίξουμε τα Όνειρά μας για να μην γίνουν μετανάστες, να μας κρατήσουν πάντα κοντά τους. Μια μυστηριακή, αλλά και μοντέρνα, σκηνή «Μικρών Ερωτικών» μελοποιημένων σεναρίων.
Οι «Νεράιδες» ανοίγουν τον ερωτικό αυτόν χορό, με πολλή ευαισθησία μα πάνω από όλα με πολλή αγάπη. Φέρουν το αποτύπωμα της ψυχής του συνθέτη-ερμηνευτή, της στιχουργού και της ερμηνεύτριας, με τη διάθεση να το αφήσουν να πετάξει όσο πιο ψηλά γίνεται και να φτάσει κοντά μας.

Καλή ακρόαση!

Συνθέτης: Γιάννης Κ. Ιωάννου

Στιχουργός: Αιμιλία Πανταζή

Ερμηνευτές: Κατερίνα Παπαδημητρίου – Γιάννης Κ. Ιωάννου

Παραγωγή / Ενορχήστρωση: Γιάννης Κ. Ιωάννου

Κυκλοφορεί 4 Μαίου 2022, σε όλες στις ψηφιακές πλατφόρμες
από την FM Records