Αμυγδαλέλαιο-Sweet Almond oil

Το αμυγδαλέλαιο είναι ένα λάδι ελαφρύ με λεία και απαλή υφή το οποίο παράγεται από ώριμους καρπούς αμυγδαλιάς και χρησιμοποιείται συχνά για παρασκευή καλλυντικών και φαρμακευτικών παρασκευασμάτων ως έλαιο βάσης. Είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, E και Κ.

Το φυτικό έλαιο βάσης αμυγδαλέλαιο έχει μαλακτικές ιδιότητες ενυδατώνει σε βάθος.


Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε :

Πρόσωπο: Τέλειο προϊόν αφαίρεσης μακιγιάζ, κατάλληλο και για την ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια. Προστατεύει και ενυδατώνει τα ταλαιπωρημένα χείλη.

Σώμα: Αφήνει απαλή, ενυδατωμένη, σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα.

Μαλλιά και δέρμα κεφαλής: Τέλεια μαλακτική μάσκα για τα μαλλιά και τις ταλαιπωρημένες άκρες. Καταπραΰνει επίσης το δέρμα του κεφαλιού σε περιπτώσεις ξηροδερμίας και ερεθισμών. Ένα καλό λούσιμο μετά τη χρήση του θα εξασφαλίσει την αφαίρεση της λιπαρότητας, για όσους έχουν λιπαρά μαλλιά.

Νύχια: Αν έχετε φθαρμένα, ξηρά, ξεφλουδισμένα νύχια και παρανυχίδες, το αμυγδαλέλαιο θα σας σώσει. Απλώστε το πριν το βραδινό ύπνο.

Aftersun: Μετά από παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, χρησιμοποιήστε το αμυγδαλέλαιο σε πρόσωπο και σώμα.

Με ή χωρίς άρωμα είναι το νούμερο 1 έλαιο βάσης που θα πρέπει να έχετε στο ντουλάπι σας!

Βερικοκέλαιο-Apricot Oil



Αν η νέα αγαπημένη σου συνήθεια είναι το μασάζ προσώπου με Gua Sha ή Face Roller τότε το υπέροχο βερικοκέλαιο είναι αυτό που χρειάζεσαι!!!

Πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, είναι ιδανικό για θρέψη κάθε τύπου δέρματος και ευεργετικό σε εγκαύματα και στους μαύρους κύκλους στην περιοχή των ματιών.

Ανακαλύψτε όλα τα έλαια βάσης και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις δικές ανάγκες
στα καταστήματα Ρίς Αρώματα και ηλεκτρονικά στο e-shop ris-aromata.gr

Αρωματοπωλείο Ρις 
Ευαγγελιστρίας 8  Ηγουμενίτσα
τηλ.2665 301516