Στο πλαίσιο εντατικών περιπολιών και ελέγχων για την πρόληψη παραβατικών συμπεριφορών κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα, συνελήφθησαν χθες (21-04-2022)από αστυνομικές υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου συνολικά (11) άτομα.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν:

· (3) ημεδαποί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού ΤμήματοςΖηρού, οι οποίοι όπως προέκυψε, νωρίτερα είχαν εισέλθει σε μονοκατοικία σε χωριό του Δήμου Ζηρού, από όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό -2.500- ευρώ. Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι συλληφθέντες καθώς και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

· (5) αλλοδαποί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πωγωνίου, οι οποίοι εντοπίστηκαν σε περιοχή του Δήμου Πωγωνίου να κινούνται πεζή και προέκυψε ότι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα.

· Ημεδαπός, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Άρτας, ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης, στερούμενος επιπλέον άδειας ικανότητας οδήγησης.

· Ημεδαπός, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, στην κατοχή του οποίου και στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -8,8- γραμμαρίων.

· Ημεδαπός, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε σουγιάς μήκους -15- εκατοστών.

Οι περιπολίες και οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων.