Ο αξιόλογος ερμηνευτής Φώτης Ανδρικόπουλος και ο αγαπημένος ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης στην πρώτη εμφάνισή του ως ερμηνευτής, παρουσιάζουν το νέο τραγούδι του Δημήτρη Καρρά με τίτλο «Θα κρατηθώ» που κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group.

Το τραγούδι «Θα κρατηθώ» αποτελεί το δεύτερο, μετά «Το βουνό δεν σπάει», που προαναγγέλλει την κυκλοφορία του ολοκληρωμένου album του Φώτη Ανδρικόπουλου με τίτλο «Καλλιτεχνικά Επιχειρείν Εστί Φιλοσοφείν» που θα εκδοθεί σύντομα σε cd.

Η μουσική του Δημήτρη Καρρά παντρεύεται με στίχους του ίδιου αλλά και των αναγνωρισμένων στιχουργών Νίκου Αναγνωστάκη και Γιώργου Κλεφτογιώργου.

Τα τραγούδια του νέου δίσκου βασίζονται σε αρχαίες ρήσεις οι οποίες αποδίδονται με σύγχρονο τρόπο.

Παρέα με τον Φώτη Ανδρικόπουλο ακούγονται οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες:

Σαββέρια Μαργιολά, Λάκης Λαζόπουλος, Γιάννης Βασιλώττος, Ζαχαρίας Καρούνης, Αλέξης Γεωγούλης, Γιάννης Δρακόπουλος, Έλενα Στρατηγοπούλου.

Τις ρήσεις απαγγέλει ο καταξιωμένος ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Το τραγούδι «Θα κρατηθώ» που είναι εμπνευσμένο από τη ρήση του Σκύθη ηγεμόνα και φιλοσόφου Ανάρχασι: «Ο εχθρός του ανθρώπου είναι ο ίδιος εαυτός του», μιλάει για την αγάπη που υψώνεται προστατευτικά ανάμεσα στους ανθρώπους και τη φθορά που από τους όμοιούς τους εκπορεύεται.