Νέα δυναμική ανανέωση στον πολιτιστικό προγραμματισμό - σχεδιασμό του Δήμου Πρέβεζας αποφέρει η ένταξη στους συνεργάτες του Δημάρχου Πρέβεζας της άρτια εξειδικευμένης αλλά και πολυβραβευμένης σε θέματα πολιτισμού και πολιτιστικού marketing φιλολόγου κας Σπυριδούλας Γεωργοκίτσου.
H νέα συνεργάτιδα του Δημάρχου σε θέματα που αφορούν το σχεδιασμό και τη στρατηγική ανάπτυξη πολιτιστικού management και marketing θα ενδυναμώσει αισθητά ως άμισθη ειδικός σύμβουλος τόσο στο κεντρικό πλάνο ανάπτυξης στο γραφείο Δημάρχου όσο και τη σχετική Διεύθυνση η οποία και το έχει άμεση ανάγκη.
Ειδικότερα η κ. Γεωργοκίτσου θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα διοργάνωσης και συντονισμού πολιτιστικών εκδηλώσεων στο πλαίσιο της πολιτικής εξωστρέφειας τόσο εθνικών αλλά και διεθνών συνεργασιών , την εκ νέου οργάνωση και δημιουργία επαφών με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους αλλά και την ανάπτυξη διαδραστικής επαφής με τους Δημότες σε πολιτιστικά ζητήματα με τη χρήση ψηφιακών τεχνολογιών, ενισχύοντας στη συνέχιση της επίτευξης των πολιτιστικών στόχων της Δημοτικής Αρχής και συμβάλλοντας με την εμπειρία της στην στήριξη και στην υποβοήθηση του έργου του Δήμου.
Ο κ.Γεωργάκος αφού ευχαρίστησε και καλωσόρισε την κ. Γεωργοκίτσου ανέφερε:
«Στη νέα εποχή που ζούμε αλλά και στο μέλλον που καλούμαστε να ζούμε από το σήμερα οι νέοι δυναμικοί και καλλιεργημένοι με υψηλές επιστημονικές, εμπειρικές και τεχνικές δεξιότητες πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή της παραγωγής και της ανάπτυξης. Με ιδιαίτερη χαρά εντάσσω στο δυναμικό μας ακόμα ένα νέο ικανό άνθρωπο με όρεξη για εργασία, προσφορά στον τόπο του και στον πολιτισμό στον οποίο δραστηριοποιείται με ικανότητες και γνώσεις. Η νέα αυτή συμπολίτισσά μας με τη δυναμική του εθελοντισμού αλλά και κυρίως ελεύθερη ως προσωπικότητα έρχεται να ενισχύσει δυναμικά σε κάθε πεδίο και επίπεδο τόσο στον πολιτιστικό σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής όσο και να καλύψει το κενό με σύγχρονες καλές πρακτικές στην ανάπτυξη αυτών στο Τμήμα Πολιτισμού.
Η κ. Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου ως μέλος της νέας ικανής και ταλαντούχας νέας γενιάς της πόλης μας , της γενιάς που με ρεαλισμό κάνει τα όνειρα πράξη μέσα από την αριστεία, διεκδικεί μέσα από την ομαδικότητα και με σεβασμό στις αξίες του παρελθόντος συμμετέχει με αυτοπεποίθηση για ένα καλύτερο μέλλον στην Ελλάδα που αλλάζει αλλά στον τόπο που αποχαιρετά εγωιστικές εσωστρέφειες, αντιπαραγωγικές ιδεοληψίες και κατεστημένα απραξίας και ηττοπάθειας.
Είμαι πεπεισμένος ότι η δυναμική της προσωπικότητα, οι εξειδικευμένες γνώσεις της αλλά και ο νέος αέρας που φέρει, σε συνδυασμό με την αγνή αγάπη που εκφράζει για τον τόπο μας, θα συμβάλλουν τα μέγιστα στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης αλλά και στην εξέλιξη της διεύθυνσης πολιτισμού ως έμπρακτο και λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση».