Χρ. Τσιρογιάννης: «Σας εμπιστευόμαστε και σας ευχαριστούμε».

Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας όλων των εργαζομένων όλων των Υπηρεσιών, των Νομικών Προσώπων και των Επιχειρήσεων του πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι ο Δήμος Αρταίων. Παράλληλα, όπως γίνεται τα τελευταία τρία χρόνια τιμήθηκαν για την προσφορά τους 30 εργαζόμενοι του Δήμου, που συνταξιοδοτήθηκαν εντός του 2020 και του 2021.

Στην σύντομη και λιτή εκδήλωση τηρώντας όλα τα αναγκαία μέτρα κατά του κορωνοϊού παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Νίκος Νικόλαου, οι Αντιδήμαρχοι Χριστόφορος Σιαφάκας, Νίκος Λιόντος, Μιχάλης Κοτσαρίνης, Δημήτρης Ευαγγέλου, Παντελής Κωλέτσος, ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ ΟΤΑ Παναγιώτης Γαλάνης, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΑ Δημήτρης Σφήκας, η Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Τζένη Ταπραντζή, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κώστας Ζέρβας, οι Διευθυντές και οι Προϊστάμενοι όλων των Υπηρεσιών του Δήμου, οι οποία και παρέλαβαν τις βασιλόπιτες για τα τμήματα τους, για λόγους αποφυγής συγχρωτισμού.

«Θα ήθελα να ευχηθώ στην μεγάλη οικογένεια του Δήμου Αρταίων, χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία και δύναμη. Σας ευχαριστώ θερμά για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε και για το επίπεδο δουλειάς που επιδεικνύετε καθημερινά. Το πλούσιο έργο του Δήμου είναι αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης και της πολύ καλής συνεργασίας που έχουμε σε όλους τους τομείς, στην καθημερινότητα, στα έργα, στην κοινωνική μέριμνα, στην εξυπηρέτηση του δημότη, στον πρωτογενή μας τομέα».

Συγκινητική ήταν η στιγμή όταν ο κ.Τσιρογιάννης απευθύνθηκε στους υπαλλήλους που συνταξιοδοτήθηκαν αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους υπαλλήλους που συνταξιοδοτήθηκαν εντός του 2020 και του 2021, για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά τους στο Δήμο Αρταίων και την άριστη συνεργασία μας και να τους ευχηθώ υγεία και οικογενειακή ευτυχία. Οι 30 υπάλληλοι μας που συνταξιοδοτήθηκαν τα δύο τελευταία χρόνια είναι αρκετοί και αυτό που επιζητάμε είναι η άμεση κάλυψη των κενών μας θέσεων, ώστε ο Δήμος μας και οι υπηρεσίες μας να λειτουργούν αρμονικά», ανέφερε μεταξύ άλλων, στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Να σημειωθεί ότι τιμήθηκαν για την προσφορά τους οι πρώην εργαζόμενοι και πλέον συνταξιούχοι από τον Δήμο Αρταίων: Γεωργούλας Δημήτρης, Γαλάνης Παντελής, Γιώτης, Σπυρίδων, Κατσιγιάννης Κωνσταντίνος, Κατσίμπρας Δημήτριος, Κατσινέλη Δημητρούλα, Κοντοπάνου Αγγελική, Κούτσικου Λαμπρινή, Λάμπρος Ιωάννης, Μάρκου Άννα, Μπάρτζα Ροζαλία, Μπουραντάς Σπυρίδων, Νικολάου Κωνσταντίνος, Σκούρα Ελένη, Ταγκαρέλης Κωνσταντίνος, Τόλη Σταυρούλα, Τριαντάφυλλος Θωμάς, Φλώρου Φωτεινή. Από την ΔΕΥΑΑ: Αθανασιάδης Γεώργιος, Καλιαρντάς Λάμπρος, Κανταρέλης Χρήστος, Μήτσιου Αρχόντω, Μπαγεώργου Μαρία, Μυλωνά Βασιλική, Ντόβας Δημήτριος. Από το ΚΚΚΜΠΑΠ: Ζήση Αθηνά, Ζιώβας Βασίλειος, Κόρδα Ελένη, Τζανάκου Καλλιόπη και από την ΑΔΑΕ ΟΤΑ: Καραγιάννης Νικόλαος.