Τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Πετανίτη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, στα γραφεία του Συνεταιρισμού, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Κώστα Ζέρβα.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η συζήτηση για διάφορα θέματα που αφορούν τον Συνεταιρισμό και τον κλάδο της πτηνοτροφίας γενικότερα. Στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκαν ζητήματα σχετικά με την διαχείριση των νεκρών πτηνών των πτηνοτροφείων της περιοχής, την αύξηση του κόστους της ενέργειας και των ζωοτροφών, το οδικό δίκτυο κ.α., ενώ ο κ. Τσιρογιάννης ενημέρωσε πως το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τα αγροτικά ζητήματα της περιοχής.

Ο Δήμαρχος, εξέφρασε την συμπαράσταση στο Δ.Σ του Συνεταιρισμού, για την δρομολόγηση ζητημάτων που αφορούν τους πτηνοτρόφους.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Τσιρογιάννης ανέφερε πως μέσω συνεργασίας μπορούν να δημιουργηθούν μόνο θετικά αποτελέσματα για την περιοχή μας με βασικό πυλώνα ανάπτυξης του πρωτογενή μας τομέα και την στήριξη των κτηνο-πτηνοτρόφων. Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα συνεχή έργα που υλοποιεί ο Δήμος για την ενίσχυση των κτηνο-πτηνοτροφικών επιχειρήσεων, με 80 χλμ ασφαλτοστρώσεων αγροτικής οδοποιίας που πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα στην περιοχή μας.