Ερμηνεύουν ο Περικλής Κυπραίος και οι καταξιωμένοι ερμηνευτές και τραγουδοποιοί Μανόλης Ανδρουλιδάκης, Θοδωρής Τρύφωνας και Αργύρης Μπακιρτζής

Ο Περικλής Κυπραίος παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Άλμπατρος», σε μουσική δική του και στίχους βασισμένους στο ομώνυμο γνωστό ποίημα του Τσαρλς Μπωντλαίρ.

Το «Άλμπατρος» που ερμηνεύουν ο συνθέτης και οι καταξιωμένοι ερμηνευτές και τραγουδοποιοί Μανόλης Ανδρουλιδάκης, Θοδωρής Τρύφωνας και Αργύρης Μπακιρτζής, αποτελεί προπομπό του δεύτερου ολοκληρωμένου, ψηφιακού, album του Περικλή Κυπραίου που θα κυκλοφορήσει σύντομα από το Ogdoo Music Group με τη συμμετοχή σπουδαίων ερμηνευτών.

Ο αξιόλογος Λαρισαίος τραγουδοποιός Περικλής Κυπραίος που διαμένει στην Πάτρα, μας χαρίζει μια εξαιρετική μελοποίηση του «Άλμπατρος», που ξεχωρίζει για την ατμοσφαιρικότητα και τις εκφραστικές ερμηνείες, που μας μεταφέρουν νοητά στο κατάστρωμα ενός πολυκαιρισμένου καραβιού καταμεσής του ωκεανού. Μοιάζουν οι φωνές να ανήκουν σε βετεράνους ναυτικούς που τραγουδούν συντροφιά για να ξορκίσουν τον φόβο του αγνώστου.

Η ενορχήστρωση του κορυφαίου σολίστα της κιθάρας και συνθέτη Μανόλη Ανδρουλιδάκη συντελεί καθοριστικά στην αρτιότητα του τελικού αποτελέσματος.

Το τραγούδι «Άλμπατρος» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Ο Περικλής Κυπραίος συνοδεύει το τραγούδι με την εξής αφιέρωση:

«Το τραγούδι «Άλμπατρος» αφιερώνεται στον πολύ καλό φίλο Πάνο Χρυσοστόμου, που έμπρακτα υπερασπίστηκε την πίστη του στο συγκεκριμένο τραγούδι. Τον Ευχαριστώ από καρδιάς.»