Αλεξίου, Πλάτωνος, Κωχ, Μαραβέγιας, Αλευράς, Παυριανός, Μιθριδάτης, Μητσοτάκης, Θεοδωράκης-Παπαγγελίδης, Μορφονιός, Αρβανίτη, Γανωτής, Κοροβίνης, Μάνου, Βασιλείου-Πέτσα, Μιχελής, Τουμασάτου, Μπασδέκη, Σαμαρά,Μαριδάκης, Γκόλια, Βαμβακούσης, Βολουδάκη, ενώνουν τις φωνές τους με όσους και όσες ανακοίνωσαν την συμπαράστασή τους στις τρεις προηγούμενες δράσεις (20 Οκτωβρίου, 1 και 9 Νοεμβρίου), στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας "Οι καλλιτέχνες ζητούν δικαιοσύνη για τον/τη Ζακ/Zackie Oh" (εγγραφείτε στο κανάλι YouTube https://bit.ly/loatkiplus της πρωτοβουλίας, ώστε να ενημερώνεστε άμεσα με τις νέες συμμετοχές).

Οι συνοδοιπόροι, πλέον, της Ομάδας ΛΟΑΤΚΙ+ ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, του Αντώνη Μποσκοΐτη και του Νίκου Σούλη, σε αυτή την προσπάθεια, δημιουργούν και νέο καλλιτεχνικό υλικό εμπνευσμένο από τον άδικο χαμό του/της Ζακ/ZackieOh. Το βίντεο κλιπ για το τραγούδι “Η κραυγή του τρόμου” (διασκευή του “Walk On The Wild Side” του Lou Reed) με τη φωνή του Θανάση Αλευρά σε ελληνικούς στίχους του Γιώργου Παυριανού, κάνει πρεμιέρα σήμερα με την τέταρτη δράση της πρωτοβουλίας. Είναι μια παραγωγή του σκηνοθέτη Νίκου Σούλη και των συνεργατών του, Γιώργου Ντανόπουλου (φωτογραφία) και Πάνου Δρακόπουλου - Witness.

Αυτή η άνευ προηγουμένου αθρόα συμμετοχή καλλιτεχνών μάς ενδυναμώνει να συνεχίσουμε ακούραστα μέχρι τη στιγμή της Δικαίωσης. Σήμερα, ημέρα που ξεκινά η 3η δικάσιμος, συνεχίζουμε ως Ομάδα ΛΟΑΤΚΙ+ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία τη δράση και έξω από το Μικτό Ορκωτό και από εδώ.