Η οικογένεια Μητσοτάκη ρίχνει “κόκαλα” στα εκατομμύρια των Ελλήνων, “εξυπηρετεί” την αριστοκρατία των Αθηνών και... της Καμπούλ, ενώ η Κουμουνδούρου διορίζει τους ανθρώπους του Ράιχενμπαχ. Παντού άνθρωποι του ΕΛΙΑΜΕΠ

Ο Νέρων, ο Κόμμοδος και ο Καλιγούλας, πετούσαν καρβέλια ψωμί στο πλήθος που παραληρούσε στις εξέδρες, όταν μέσα στο Κολοσσαίο η άμμος βαφόταν με το αίμα των μονομάχων. Άρτος και θεάματα συγκρατούσαν τον πεινασμένο όχλο, ειδικά σε περιόδους μισητών και παρανοϊκών Καισάρων. Όλων αυτών που δεν άκουγαν τον Ηνίοχο, όταν αυτός ψιθύριζε στο αυτί τους ότι “είναι θνητοί”.

Η Μαρία Αντουανέτα, άκουγε τα κύματα του πεινασμένου όχλου να φωνάζουν “ελευθερία, ισότης, αδελφότης” και έλεγε “αφού ζητάνε ψωμί, ρίξτε τους παντεσπάνι”. Κάποιος ή κάποιοι “εξτρεμιστές” ή “ψεκασμένοι”, “συνωμότες”, έφταιγαν πάντα για τη φτώχεια και την πείνα του λαού. Ο εμπρηστής Νέρωνας, έκανε στίχους τις “παμφάγες” φλόγες, που έκαναν στάχτες τις γειτονιές της “Αιώνιας Πόλης”, κατηγορώντας τους Χριστιανούς. Τους έριχνε στα κελιά των φυλακών και στα άγρια θηρία, ενώ κρατούσε με το ένα χέρι την άρπα και με το άλλο χέρι το δαδί του εμπρηστή!

Οι Βερσαλλίες δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι οι Αγιάννηδες πεινούσαν και γι αυτό έκλεβαν ψωμί και έστηναν οδοφράγματα στο κέντρο της “Πόλης του Φωτός”. Ο Λουδοβίκος έστελνε τους Ιαβέρηδες να τους συλλάβουν, ενώ η έφιππη φρουρά επιχειρούσε να τους υποτάξει είτε με το σπαθί, είτε με το παντεσπάνι. Ο κύριος και η κυρία Μητσοτάκη, είναι πολύ τζετ – σετ, πολύ “Ρολάν Γκαρός”, για να κατανοήσουν τον πεινασμένο και αγανακτισμένο λαό. Δεν αισθάνονται τη γενικευμένη δυστυχία και το οικονομικό κραχ που σοβεί λόγω της πολιτικής του μνημονίου και των ακραίων περιοριστικών μέτρων για τον COVID-19.

Ούτε καν αισθάνονται τη θερμοκρασία του πυρακτωμένου μάγματος που ανεβαίνει σιγά – σιγά προς το στόμιο του ηφαιστειακού κρατήρα. Το Μαξίμου, η οικογένεια Μητσοτάκη, ενώ ζούνε πολυτελώς, πετάνε κόκαλα – ασήμαντα επιδόματα στον κόσμο που πεινάει και σχηματίζει ουρές μέσα στη βροχή για να πάρει λίγα λαχανικά. Ταυτόχρονα, απειλούν το πλήθος που δεν θέλει να εμβολιαστεί!

Ενδεχομένως, πιστεύουν, ότι αν ο Ιαβέρης κάνει το καθήκον του και συλλάβει τον Αγιάννη, θα διατηρηθεί η τάξη κι ο νόμος, θα συνεχιστούν οι περίπατοι και τα χαρτοπαίγνια της Μαρίας Αντουανέτας στα κρυστάλλινα περίπτερα των Βερσαλλιών. Ο Μητσοτάκης είναι ο γνήσιος εκπρόσωπος των οργανωμένων συμφερόντων, ενώ η σύζυγός του βοηθάει την αριστοκρατία της Καμπούλ να εγκατασταθεί στην Ελλάδα. Οι κραυγές του λαού, ο θυμός του, η οργή του, δεν περνάνε τους τοίχους της Βαστίλλης του Μητσοτακισμού. Οι λοιμωξιολόγοι φρουροί στην κρεμαστή γέφυρα που οδηγεί στο μαύρο εσωτερικό του. Η ατμόσφαιρα μυρίζει έντονα αυταρχισμό, ναρκισσισμό και αλαζονεία.

Τα πανελλαδικά κανάλια, οι κεντρικοί παρουσιαστές, οι έγκριτοι δημοσιογράφοι, συναγωνίζονται σε ευγένεια, ευγνωμοσύνη και αβροφροσύνη προς την κυβέρνηση τον κ. Φουρθιώτη που έχει θεοποιήσει την κ. Μαρέβα Μητσοτάκη. Σε λίγο θα υμνείται με κείμενα, όπως η “Μητέρα Τερέζα”, ή άλλες γυναίκες που τιμήθηκαν από την Εκκλησία για το φιλανθρωπικό και κοινωνικό τους έργο.

“Life luxury for the whole family”. Η τηλεόραση, οι παλιοί φίλοι και “ανιψιοί μου”, οι διασημότεροι των Ελλήνων δημοσιογράφων , ασχολούνται πλέον με τους νεανικούς έρωτες του υιού Μητσοτάκη, με τις επιδόσεις της κ. Σάκκαρη, με το “Ρολάν Γκαρός” και το “Ρόλεξ” και με τις ανθρωπιστικές προσφορές της κ. Μαρέβας.

Οι φίλοι του ζεύγους, ο κ. Περιστέρης, ο κ. Μαρινάκης, ο κ. Αλαφούζος οι γνωστοί όμιλοι, δεν ασχολούνται με τα εκατομμύρια των Ελλήνων που πεινάνε ή αγωνιούν στο Κιλκίς, στη Φλώρινα, στην Καστοριά, στη Βέροια, στην Έδεσσα, στη Δράμα σε όλη τη Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά μας. Χιλιάδες μένουν άνεργοι, γιατί ο κ. Μητσοτάκης “λάτρεψε” τις ανεμογεννήτριες και τα φωτοβολταϊκά. “Έκλεισε” το λιγνίτη, ενώ η Γερμανία θα τον έχει ανοικτό έως το 2038!

Τα δημόσια ταμεία έχουν χρήματα μόνο για τις δάνειες δυνάμεις και τη λαιμαργία της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής των Αθηνών, που η κερδοσκοπία της δεν μειώνεται από τα μνημόνια και τις πανδημίες. Όλη η πολιτική ζωή κινείται 1,5 τετραγωνικό χιλιόμετρο γύρω από τα Μαξίμου. Μόνο κόκαλα και αποφάγια υπάρχουν για τους κατοίκους αυτής της χώρας. Ο Μητσοτάκης, (ολόιδιος ο Φερντινάντο Μάρκος), εξακολουθεί να συμπεριφέρεται ως νάρκισσος ηγεμόνας που εφαρμόζει πιστά τις σελίδες του Μακιαβέλι και την προπαγάνδα του Γιόζεφ Γκέμπελς, χωρίς να αισθάνεται την ελεύθερη πτώση του και την εθνική καταστροφή που σοβεί.

Είναι μισητό πρόσωπο στην Ελλάδα, όπως αντιπαθέστατο πρόσωπο είναι ήδη ο Τσίπρας. Το περιβάλλον τους αποτελείται από εθνομηδενιστές, πιόνια της διαπλοκής, Γερμανόφιλους, Σημιτικούς και μέλη του ΕΛΙΑΜΕΠ. Όταν ο κ, Τσίπρας επιλέγει για το think tank του ΣΥΡΙΖΑ τη εκπρόσωπο του task force, επί Ράιχενμπαχ στην Ελλάδα, τότε ο δρόμος της παλλαϊκής αντίστασης και της άμεσης πολιτικής αλλαγής είναι μονόδρομος. Δεν υπάρχουν πλέον Δεξιοί και Αριστεροί. Όλοι είμαστε απέναντι σε αυτό το καθεστώς, που είναι αέναη δουλεία και κατοχή. Αναξιοπρεπής διαβίωση και εθνική μελαγχολία.

Δεν πρόκειται να μας διχάσουν, ή να μας συμπαρασύρουν στη “Φωλιά του Κούκου” μιας λογικής, που θέλει τον σερβιτόρο να εργάζεται με rapid test, αλλά μόλις λήξει το ωράριό του δεν επιτρέπεται να μείνει ως θαμώνας στο καφέ ή την ταβέρνα που εργάζεται! Δεν θα περάσουμε στη λογική μιας αντιπολίτευσης που δίνει φιλιά ζωής στον Μητσοτάκη και ενός ΣΥΡΙΖΑ, που εξακολουθεί να λατρεύει τη λογική της κ. Μέρκελ.

Η συντριπτική πλειοψηφία του λαού ως ελεύθεροι άνθρωποι που θέλουν ανάκτηση της κανονικότητας και της ανθρώπινης ζωής, θα αντισταθεί στην αριστοκρατία των Αθηνών, που διαλύει την άμυνα της χώρας., καταλύει τη Δημοκρατία και φυλακίζει την κοινωνία. Οι δημοσιογράφοι που έφεραν τη χώρα στην 70η θέση παγκοσμίως από πλευράς ελευθεριών του Τύπου, εντός ολίγου θα καταλάβουν πόσο συνέβαλαν στην τρέλα των αέναων εμβολιασμών, άνευ συναίνεσης και πόσο συνεργάστηκαν σε όλες τις επιλογές, που έκαναν στάχτη την οικονομία.

Θα μετανιώσουν πικρά βλέποντας ότι η οικονομική αδυναμία ανοίγει Κερκόπορτες στο Αιγαίο. Θα αντιληφθούν ότι οι Σκοπιανοί δεν κάνουν πλέον αλυτρωτικές επιχειρήσεις στο έδαφος της μοναδικής Ελληνικής Μακεδονίας, αλλά το Μαξίμου και η Κουμουνδούρου φρόντισαν να ρίξουν όλους τους συνοριακούς πληθυσμούς στα ταμεία των Σκοπιανών. Εκατοντάδες χιλιάδες φτωχοί Μακεδόνες που προσπαθούν να επιβιώσουν, περνάνε τα σύνορα για να αγοράσουν βενζίνη που κοστίζει 1 ευρώ το λίτρο, ή τρόφιμα, ή ιατρικές υπηρεσίες, ή ακόμη για να πλύνουν το αυτοκίνητό τους.

Η όλη πολιτική συμπεριφορά, τόσο του κ. Τσίπρα, όσου και του κ. Μητσοτάκη, η ένδεια που έφεραν σε όλη την επικράτεια δημιουργούν εντονότατες καχυποψίες για όσα μαγειρεύουν για το μέλλον της χώρας. Είναι καιρός το έθνος, σύσσωμος ο λαός να τους αντιμετωπίσει παλλαϊκά. πανεθνικά, δημοκρατικά με αποφασιστικότητα και ενότητα.

Λεπτομέρεια: Η ανθρωπότητα θα μάθει μετά από χρόνια πόσο ωφέλιμα είναι αυτά τα εμβόλια και αν πράγματι έχουν παρενέργειες ή όχι, όπως έγινε και με τόσα φάρμακα που μπήκαν στην αγορά, αλλά πολύ αργότερα μάθαμε ότι πολλαπλασιάζουν τις πιθανότητες για τη γένεση σοβαρών ασθενειών, ή επηρεάζουν καταλυτικά τη λειτουργία του οργανισμού. Πάντως, απ' όσα διαβάζουμε γεννάται ένα “καυτό” ερώτημα: Αν και πόσο διάστημα προσφέρουν ανοσία, αφού και ο κ. Μητσοτάκης μας είπε ότι πέφτουν τα αντισώματα και χρειάζεται τρίτη δόση και τελικά σε πόσες δόσεις εξασφαλίζεται η επιθυμητή προστασία, τη στιγμή μάλιστα που μαθαίνουμε, ότι όλοι (εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι) μεταφέρουμε τον ιό , κολλάμε και πεθαίνουμε. Να υπενθυμίσω ότι μόνο για τον ιό του AIDS δεν έχει βρεθεί εμβόλιο, αλλά δυνατά φάρμακα. Εκτιμώ, ότι και για τον κορωνοϊό θα βγουν δυνατά φάρμακα, αλλά πιθανότατα όχι δραστικό και άνευ παρενεργειών εμβόλιο.