Η Netherlands Enterprise Agency (Ολλανδική Εταιρεία για τη στήριξη των Επιχειρήσεων), με την υποστήριξη της Expo Business Communications και την συνδιοργάνωση από το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, διοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων (Β2Β), με τίτλο "Free From Food Functional and Health Ingredients 2021", που θα πραγματοποιηθεί στις 23 - 24 Νοεμβρίου 2021 στο Άμστερνταμ (Ολλανδία). Αυτή η επιχειρηματική εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο της Εμπορικής Έκθεσης στο Άμστερνταμ/RAI, η οποία θα πραγματοποιηθεί κατά τις ίδιες ημέρες.

Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων με προϊόντα απαλλαγμένα από συγκεκριμένα συστατικά όπως π.χ. γλουτένη, λακτόζη, σόγια, ζάχαρη, λίπος κ.λπ. από όλον τον κόσμο.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από το Πανευρωπαϊκό Δίκτυο Enterprise Europe Network μέλος του οποίου είναι το Επιμελητήριο Ιωαννίνων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διοργανωθούν διαδικτυακά σεμινάρια τα οποία θα λάβουν χώρα και διαδικτυακά μεταξύ των επιχειρηματικών συναντήσεων B2B.

Είναι μια καλή ευκαιρία για τις επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων που διαθέτουν τα προϊόντα με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά να εξερευνήσουν τις δυνατότητες επιχειρηματικών συνεργασιών και να συνδεθούν με εκθέτες, εισαγωγείς, εμπόρους, ξενοδοχεία και εταιρείες λιανικής. Ανακαλύψτε νέα προϊόντα vegan, χωρίς οργανικά στοιχεία καθώς και διατροφικές υγιεινές λύσεις.

Παράλληλος στόχος της εκδήλωσης είναι η επίτευξη των στόχων αειφόρου ανάπτυξης, 2 (μηδενική πείνα) και 12 (εξασφάλιση βιώσιμης κατανάλωσης και προτύπων παραγωγής).

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις στο πλαίσιο του B2B θα οργανωθούν εκ των προτέρων μέσω του ιστότοπου «B2match».

Η συμμετοχή στις Επιχειρηματικές Συναντήσεις Β2Β «Free From Food Functional and Health Ingredients 2021» είναι δωρεάν.

Η εγγραφή σας είναι δυνατή στον ιστότοπο b2Match:
https://events.b2match.com/events/free-from-food-amsterdam-2021

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη διαδικτυακή εκδήλωση Β2Β μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες ή και για υποστήριξη με το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, μέλος του Enterprise Europe Network:

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Enterprise Europe Network – Hellas
κα Άννα Ζέρβα
Δ/νση: Πουτέτση 14, ΤΚ-45333 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Τηλ.: 26510 76589