Την Παρασκευή, 22.10.2021, με πρωτοβουλία της Πρεσβείας της Ελλάδος στα Τίρανα πραγματοποιήθηκαν δωρεάν έλεγχοι ανίχνευσης κορωνοιού (rapid test) στο Δήμο Φοινίκης και συγκεκριμένα στο κέντρο υγείας Λιβαδειάς και στον προαύλιο χώρο του πολιτιστικού κέντρου "Κατίνα Παππά".
Η δράση αυτή εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για την αντιμετώπιση του κορωνοιού, δεδομένου ότι η πανδημία βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, ενώ κατά το προσεχές διάστημα έλεγχοι αντιγόνου θα πραγματοποιηθούν και σε άλλα δημοτικά διαμερίσματα.

Ο δήμαρχος Φοινικαίων, Χρήστος Κίτσος, για ακόμη μια φορά την Πρέσβη της Ελλάδος στα Τίρανα, Σοφία Φιλιππίδου καθώς και τον Γενικό Πρόξενο Αργυροκάστρου, Δημήτριο Σαχαρίδη, για την αξιέπαινη πρωτοβουλία, πολύπλευρη στήριξη, υλική και ψυχοκοινωνική, στον δήμο Φοινίκης.
Σημειώνεται ότι ο δωρεάν δειγματοληπτικός έλεγχος ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) στους κατοίκους του δήμου Φοινικαίων διενεργήθηκε με επικεφαλής την διαχειρίστρια της Δημοτικής Ενότητας Αλύκου, Ελένη Παππά και την κινητή μονάδα- ασθενοφόρο του κέντρου υγείας Λιβαδειάς.

ΠΗΓΗ: https://apenadi.blogspot.com/