«Ρουκέτες» Πετράκου για τον πόλεμο εναντίον Τράγκα

«Αν είχε κάνει κόμμα ο Χατζηνικολάου θα ήταν πρώτη είδηση σε όλα τα κανάλια».

«Κόκκαλο» οι παρουσιαστές του «Πρωινού» όταν ο Γραμματέας τους είπε γιατί δεν καλούν τον Τράγκα στα πανελλαδικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Γραμματέας και αναπληρωτής εκπρόσωπος του Κινήματος «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ», Γρηγόρης Πετράκος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και τους Φαίη Σκορδά, Γιώργο Λιάγκα στον ΑΝΤ1.
Μεταξύ άλλων, ο Γραμματέας και αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΚΕΛΑΝ, μίλησε για την απόφασή του να συμπορευτεί με το κόμμα του Γιώργου Τράγκα, για τις δηλώσεις του σχετικά με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού αλλά και για τον επικεφαλής του ΚΕΛΑΝ, Γιώργο Τράγκα που δεν έχουν καλέσει εδώ και δύο χρόνια σε κανένα πανελλαδικό μέσο ενημέρωσης.
Γιώργος Λιάγκας: Φιμώνουν τα κανάλια τον Τράγκα επειδή έχει άποψη εναντίον των εμβολιασμών;

Ο παρουσιαστής του Πρωινού, αναρωτήθηκε κατά την διάρκεια της εκπομπής αν τα πανελλαδικά κανάλια που όπως ανέφερε ο κ. Πετράκος νωρίτερα φιμώνουν τον Γιώργο Τράγκα. Πιο συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης σχολίασε κατά την διάρκεια της συνέντευξης ότι δεν είναι δυνατόν ο κ. Τράγκας να ιδρύει νέο κόμμα και κανένα πανελλαδικό μέσο ενημέρωσης να μην αναφέρεται σε αυτή την είδηση.

Ο κ. Λιάγκας μάλιστα συνέχισε λέγοντας: «Δεν μπορείς να το λες αυτό, ότι φιμώνουν τον Γιώργο Τράγκα επειδή έχει άποψη εναντίον των εμβολιασμών, ίσως δεν τον καλούν γιατί πιστεύουν ότι δεν έχει πια αξία η γνώμη του. Πρέπει να το κοιτάξει ο ίδιος αυτό. Εμείς θα τον καλέσουμε κάποια στιγμή στην εκπομπή μας μετά χαράς.

Ο κ. Πετράκος απάντησε στον παρουσιαστή ότι δεν τον κάλεσαν και δεν τον «έβγαλαν» σε κανένα μέσο να μιλήσει ως αρχηγός κόμματος από τότε που ίδρυσε το Κίνημα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ». Μάλιστα, στις αλλεπάλληλες ερωτήσεις των παρουσιαστών σχετικά με τα όσα αναφέρει στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τον εμβολιασμό, απάντησε χαρακτηριστικά ότι «Υγεία χωρίς Ελευθερία δεν υπάρχει!».