Γεωπονική Θεσπρωτίας, για επαγγελματίες παραγωγούς και ερασιτέχνες καλλιεργητές.

Το σύγχρονο γεωπονικό κατάστημα ΄΄Γεωπονική Θεσπρωτίας΄΄ σκοπό έχει να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και γεωπονικές υπηρεσίες στους επαγγελματίες παραγωγούς και τους ερασιτέχνες καλλιεργητές. Η έδρα μας είναι στις εγκαταστάσεις της παλαιάς «ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ» έναντι του ναού Αγίου Παντελεήμονα στην Ηγουμενίτσα από όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα μας και να συζητήσουμε για τις υπηρεσίες που παρέχουμε.


Η εταιρία μας εμπορεύεται φυτοπροστατευτικά προϊόντα με κύριο γνώμονα την ποιότητα και την εξυπηρέτηση των πελατών. Συγκεκριμένα, μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς γεωργικά φάρμακα, λιπάσματα, σπόρους, φυτά, προϊόντα δημόσιας υγείας, φάρμακα για κατσαρίδες, τρωκτικοκτόνα, απωθητικά προϊόντα για φίδια. Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία μηχανημάτων, προϊόντων και εξαρτημάτων που ικανοποιεί τον επαγγελματία αγρότη άλλα και οποιονδήποτε άλλον. Στο κατάστημά μας θα βρείτε εργαλεία, μηχανήματα, ανταλλακτικά, είδη ελαιοσυλλογής, ανοξείδωτα και πλαστικά βαρέλια είδη κήπου, είδη ένδυσης, υπόδησης και προστασίας εργαζομένων, φυτοχώματα, γλάστρες, ζαρντινιέρες, λάστιχα ποτίσματος και πολλά άλλα είδη που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του επαγγελματία παραγωγού και του ερασιτέχνη καλλιεργητή.

Επιπλέον, παρέχουμε πολλές γεωπονικές υπηρεσίες σε ιδιώτες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες. Γεωπονικές συμβουλές, επίβλεψη, μελέτες και εκτιμήσεις.


Διαθέτουμε:


  • ·πλήρη γκάμα σε φυτοπροστατευτικά προϊόντα.
  • λιπάσματα - κοκκώδη λιπάσματα, κρυσταλλικά λιπάσματα, ειδικά προϊόντα θρέψης (βιοδιεγέρτες).
  • πολλαπλασιαστικό υλικό, όπως σπόρους φυτώρια, δέντρα και αμπέλια.
  • είδη υγειονομικής σημασίας όπως φάρμακα για κατσαρίδες, μυρμήγκια, μύγες, κουνούπια, ποντικοφάρμακα.
  • είδη ατομικής προστασίας, παπούτσια εργασίας, γαλότσες, ενδύματα, γάντια καθώς και στολές και μάσκες ραντίσματος.
  •  Λιπαντικά αυτοκινήτων και αγροτικών μηχανημάτων.                                                                         

Είμαστε oεπίσημος αντιπρόσωπος για το νομό μας της ελληνικής εταιρείας spacesonicπου κατασκευάζει τα ραβδιστικά ATRAX4 και ATRAX 5 και το κλαδευτήρι ATRAXS-25.


Διαθέτουμε όλη την γκάμα των μηχανημάτων τόσο σε θαμνοκοπτικά όσο και σε αλυσοπρίονα των ιαπωνικών εταιρειών ECHOκαι SHINDAIWA, μεγάλη γκάμα σε μηχανήματα αγρού και κήπου όπως μικρά και μεγάλα φρεζάκια, ηλεκτρικές και βενζινοκίνητες μηχανές γκαζόν, αντλίες, γεννήτριες, χειροκίνητους και ηλεκτρικούς ψεκαστήρες, λάστιχα, νάιλον θερμοκηπίου, γλάστρες ,ζαρντινιέρες και πολλά άλλα.


    2665 028840
    geoponikithesprotias@gmail.com