Ολόψυχες ευχές προς την πρώην υπουργό και βουλευτή της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία αποκάλυψε ότι διαγνώσθηκε με πολλαπλό μυέλωμα, ευτυχώς σε πολύ αρχικό στάδιο, εξέφρασαν ο Πρόεδρος Γιώργος Τράγκας και ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, Πάρις Κουρτζίδης, μέσα από τον λογαριασμό τους στο Twitter.

Ειδικότερα, ο κ. Γιώργος Τράγκας έγραψε: «Άκουσα, ότι η φίλη μου, η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη διαγνώστηκε με καρκίνο. Το ανακοίνωσε η ίδια. Πιστεύω ότι έχει δυνατή ψυχή και εύχομαι με όλη μου την καρδιά να το ξεπεράσει σύντομα».

https://twitter.com/GiorgosTragkas/status/1450046440210845696

Ο δε κ. Πάρις Κουρτζίδης έγραψε: «Η περιπέτεια υγείας της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία έγινε γνωστή από την ίδια, με τη γενναιότητα που τη διακρίνει πάντα, αποτελεί εξαιρετικά στενάχωρη εξέλιξη, που πραγματικά προκαλεί αμηχανία. Είναι θα έλεγα σοκαριστική για το "φτωχό" πολιτικό σκηνικό και τη δημόσια ζωή. Είμαι βέβαιος ότι η Ντόρα που ξέρω, θα το παλέψει με πείσμα, πίστη και σθένος. Εύχομαι ολόψυχα να βγει νικήτρια! Να έχουν δύναμη και πίστη, τόσο η ίδια όσο και οι οικείοι της».