Διαστάσεις θρίλερ λαμβάνει η υπόθεση με τους τέσσερις Ρώσους τουρίστες που βρέθηκαν νεκροί χθες βράδυ στη σάουνα ενός ξενοδοχείου στην Αλβανία. Όπως ανέφερε η Albanian Daily News, επικαλούμενη την αστυνομία, αιτία του θανάτου τους ήταν η ασφυξία.
«Περίπου στις 22.20 (23.20 ώρα Μόσχας) στη σάουνα του ξενοδοχείου στο (χωριό) Κερέτ (περιοχή) Καβάγια, βρέθηκαν τα πτώματα τεσσάρων ατόμων που ήταν πολίτες της Ρωσίας. Όλοι τους πέθαναν από ασφυξία», ανέφερε σε δήλωση της η αστυνομία στα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, τα πτώματα των τεσσάρων ανθρώπων εντόπισαν άλλα μέλη του τουριστικού γκρουπ, με το οποίο παραθέριζαν οι άτυχοι Ρώσοι. Κατά την ίδια πηγή, πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και παρέμεναν για μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στη σάουνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, τα θύματα είναι δύο άνδρες, 37 και 60 ετών και δύο γυναίκες, 31 και 58 χρόνων. Νεότερα στοιχεία αναφέρουν ότι πρόκειται για μέλη μίας οικογένειας: οι δύο γονείς, η κόρη και ο γαμπρός τους.