Και ξαφνικά μόλις βγήκε "on air" ο δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού κ. Γιάννης Κοντζιάς στον Γιώργο Τράγκα, στο crash radio έπεσε το ίντερνετ και διεκόπη η μετάδοση. Όπως δήλωσαν οι αρμόδιοι της Wind στον επικεφαλής του ΚΕΛΑΝ, υπήρξε πρόβλημα στις Κυκλάδες και στον…Τράγκα.

Επειδή η Wind συνεργάζεται με τρίτο πάροχο κι επειδή ο τρίτος πάροχος παρουσίασε πρόβλημα, όπως είπε η διεύθυνση της Wind κόπηκε το crash radio και σε πελάτες στις Κυκλάδες. Εξόχως περίεργο και σατανικό, αφού το crash radio είναι στην πλατεία Καραϊσκάκη και οι Κυκλάδες πέφτουν μακριά.

Συμπτωματικά επίσης, ο λογαριασμός «Γιώργος Τράγκας Official» στο Υoutube έχει κολλήσει εδώ και βδομάδες στους 63.900 subscribers. Και εδώ κάποιος «δαίμων» του διαδικτύου υπάρχει που λέγεται…Πιερρακάκης.
Πρέπει να συνηθίσουν άπαντες στην ιδέα ότι ακόμη και αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε ταχυδρομικά περιστέρια ή μηνύματα της φυλής των Απάτσι με σύννεφα καπνού ή σημαιούλες πολύχρωμες Σαμουράι, ο λόγος και οι θέσεις του Κινήματος «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» θα διαδίδονται καθημερινά σε όλη την χώρα.

Η συνέντευξη με τον δήμαρχο Ιστιαίας, δεν είχε κάτι μοναδικό και ανεπανάληπτο. Ο άνθρωπος είπε ότι τα νερά έπνιξαν τον κόσμο, ότι χρειάζονται χρόνια για να αποκατασταθεί το δάσος και ότι όλοι φοβούνται ότι οι νέοι θα φύγουν από τον τόπο τους. Επίσης, είπε ότι η μπόρα ήταν κανονική και δίωρη τώρα αγωνιούν για καταρρακτώδης βροχές. Άλλωστε, όπως τόνισε δεν πρόκειται φέτος τον χειμώνα να τελειώσουν τα αντιπλημμυρικά έργα.