Ο πρώην γενικός εισαγγελέας της Αλβανίας είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τη μάχη του με τη δικαιοσύνη για να αποφύγει μια ποινή φυλάκισης δύο ετών, ενώ το πού βρίσκεται ακόμα δεν είναι γνωστό.
Ο πληρεξούσιος του άσκησε έφεση κατά της απόφασης του Πρωτοδικείου τη Δευτέρα, ζητώντας να μην υπάρξει φυλάκιση με βάση το επιχείρημα ότι θα οδηγήσει σε «σοβαρές συνέπειες για την υγεία» για τον πελάτη του.
Όλα θα εξαρτηθούν από το του Δικαστήριο κατά της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος (GJKKO), το οποίο αφού ορίσει ημερομηνία, θα αποφασίσει αν θα επαναφέρει την ετυμηγορία του Πρωτοδικείου, η οποία ανέτρεψε το αίτημα του Llalla ή θα δεχθεί την έφεση του δικηγόρου του.

Πριν από δέκα ημέρες, αφού η Αλβανική Αστυνομία έψαξε την κατοικία του αλλά δεν τον βρήκε, το SPAK έστειλε το όνομά του στην Ιντερπόλ και εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης.
Ο Adriatik Llalla καταδικάστηκε επειδή δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει τον πλούτο του σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένων αδικαιολόγητων εξόδων που υπολογίζονται σε 7.400 $ για τη γέννηση του γιου του στις ΗΠΑ, δαπάνες για την κατασκευή του τρίτου ορόφου στο σπίτι του, καθώς και εκπαίδευση της κόρης του στη Γερμανία.

ΠΗΓΗ: https://apenadi.blogspot.com/