Στα κάγκελα ο κόσμος σε όλη την Ελλάδα. Και οι ανεμβολίαστοι θα πληρώσουν για τις φρεγάτες Belharra!

Όλοι οι Έλληνες πολίτες θα πληρώσουν για να αγοράσει η πατρίδα μας τις υπερσύγχρονες φρεγάτες Belharra από τους Γάλλους. Εδώ δεν θα υπάρχει διαίρεση μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων φορολογουμένων, Εδώ οι ανεμβολίαστοι, οι διωκόμενοι ως μιάσματα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη θα καταβάλλουν αναλογικά ίδιους φόρους αν και ο σημερινός πρωθυπουργός τους στέρησε την εργασία, τους έθεσε σε διαθεσιμότητα ή τους έκλεισε τα καταστήματα ή τους απαγόρευσε να φάνε με τους φίλους τους σε μια ταβέρνα, ακόμα και αν είναι αρνητικοί σε rapid test!

Ο κ. Μητσοτάκης ζητάει από τους Έλληνες να καταβάλλουν δισεκατομμύρια για την απαραίτητη άμυνα της χώρας, αλλά λησμονεί μέσα σε ένα παραλήρημα μεγαλείου που έχει, ότι το πρώτο όπλο σε ένα κράτος είναι η ενότητα του λαού του. Θέλει να ξεχνά, ότι η εθνική αλληλεγγύη, η εθνική αδελφότητα, είναι αυτή που αποτελεί το πρώτο στοιχείο της εθνικής άμυνας. Σωστά αγοράζουμε υπερόπλα, αλλά χωρίς κοινωνική συνοχή, ούτε ισορροπία δυνάμεων υπάρχει στο Αιγαίο, ούτε η απαραίτητη, αποτρεπτική δύναμη. Οι άνθρωποι λειτουργούν τα όπλα. Κάθε κυβέρνηση πρέπει να χαλυβδώνει και γαλβανίζει την κοινωνική μας συνοχής και την εθνική αλληλεγγύη. Η αποτρεπτική δύναμη δεν θέλει διχασμό, διαίρεση και κατηγοριοποίηση των Ελλήνων πολιτών σε «καθαρούς» και «ακάθαρτους».

Το υγειονομικό Άπαρτχαϊντ που εφαρμόζει ο κ. Μητσοτάκης, με τη συνεργασία καναλαρχών και δημοσιογράφων που θυμίζουν καθημερινά την περίοδο του Μακαρθισμού και του νοτιοαφρικανικού Άπαρχαϊντ, έχει φτάσει στο παρανοϊκό σημείο, το ένα βράδυ να αποθεώνεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς και το επόμενο βράδυ να λοιδορείται, ως παίκτης ντεφορμέ και σε πλήρη αγωνιστική κάθοδο, επειδή δήλωσε ότι “δεν θέλει προς το παρόν να κάνει το εμβόλιο, γιατί θεωρεί ότι έχει συν και πλην και ότι θα το κάνει κάποια άλλη στιγμή που θα σταθμίσει ο ίδιος ελεύθερα την κατάσταση”.

Από προχθές το βράδυ αγνοήθηκαν και οι δηλώσεις του Αντετοκούνμπο και “εξαφανίστηκε” ο παγκόσμιος παίκτης του μπάσκετ επειδή δήλωσε ότι έκανε το εμβόλιο γιατί έτσι αποφάσισε, αλλά, όπως τόνισε «δεν μπορείς να υποχρεώσεις κάποιον που δεν θέλει να το κάνει».΄Άλλωστε όπως υπογράμμισε “δεν ξέρεις τι θα βγει στη διαδρομή με αυτό το εμβόλιο”. Δηλαδή μίλησε και αυτός για την προστασία των ατομικών δικαιωμάτων και την απαραίτητη συναίνεση του ανθρώπου σε μια ιατρική πράξη.

Η υγειονομική χούντα, ακολουθείται από υπερβολικές, γραφικές και εξτρεμιστικές πράξεις ή κραυγές δημοσιογράφων που αγνοούν πλήρως το ευρωπαϊκό κεκτημένο και τα συντάγματα των πολιτισμένων κρατών της Δύσης. Έτσι ακούγονται ιαχές και κραυγές που θυμίζουν εντονότατα ρατσιστές. Ήδη μιλάνε για απολύσεις εργαζομένων που δεν εμβολιάζονται, ή για συνταξιούχους που δεν θα πάρουν τη σύνταξη που πλήρωσαν μια ζωή αν δεν εμβολιαστούν!!!

Αυτά τα πράγμα διαμορφώνουν, όχι μόνο την ποιότητα της Δημοκρατίας που λειτουργεί σε μια χώρα, αλλά κυρίως και το επίπεδο πολιτισμού της κοινωνίας της. Εδώ πλέον έχουμε επιθέσεις εναντίον γιατρών, που δεν συμφωνούν με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Έχουμε «μαρκάρισμα», όπως των Εβραίων από το Γ' Ράιχ, ανυπάκουων και «μολυσμένων» επιστημόνων, ιδιωτών ιατρών, οι οποίοι πρέπει να βάζουν στην πόρτα του ιατρείου τους σήμα ότι είναι εμβολιασμένοι! Δηλαδή εφαρμόζονται πλέον μέθοδοι των ταγμάτων εφόδου του Χίτλερ, με τη νοοτροπία του Μένγκελε και του Χάιμ, οι οποίοι μελετούσαν για ιατρικούς λόγους, πόσο μπορεί να αντέξει τον πόνο ένας άνθρωπος, τον οποίον χειρουργούσαν χωρίς αναισθησία!!

Υπάρχει σήμερα στην Ελληνική ατμόσφαιρα ανάλογη ψυχολογία, με εκείνη των Γερμανών ναζί, που έκαναν πειράματα υποχρεωτικά, φυσικά άνευ συναίνεσης, για να αναπτύξουν την πλαστική χειρουργική, ή τις γυναικολογικές επεμβάσεις και είχαν ακριβώς το ίδιο επιχείρημα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη: Την ανάπτυξη της ιατρικής επιστήμης και επομένως την προστασία της δημόσιας υγείας...

Η αναστολή από την εργασία, η απαγόρευση της επιλογής του rapid test για κατηγορίες εργαζομένων, η αφαίρεση ατομικών δικαιωμάτων για εκατομμύρια Έλληνες, δεν αναστέλλει την υποχρέωσή τους που πληρώνουν για τις χορηγίες των κομμάτων, για τους μισθούς για να λειτουργήσει το ελληνικό δημόσιο, να καταβάλλουν τα χρέη προς τους δανειστές, ενώ δεν ευθύνονται για συσσώρευσή τους και φυσικά θα πληρώσουν αυτοί και τα παιδιά τους φόρους για την αγορά ακριβών όπλων!

Η Δημοκρατίας δεν λειτουργεί πλέον στην πατρίδα μας. Όλη η Ελλάδα πλέον φτιάχνει στίχους και τραγούδια, αφιερωμένα στον κ. Μητσοτάκη.

Διακεκριμένοι συνταγματολόγοι όπως ο καθηγητής Γιώργος Κασιμάτης, μιλάνε για μια παγκόσμια υγειονομική χούντα. Εγώ σήμερα συμβουλεύω την κ. Μπακογιάννη να προειδοποιήσει τον αδελφό της ότι εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι, είναι σε όλη την Ελλάδα στα κάγκελα! Να τους συστήσει να αποφύγει τη δημιουργία ενός νέου... “Πολυτεχνείου”. Αυξάνονται οι πιθανότητες να φύγει νύχτα μέσα στα ερείπια εθνικής τραγωδίας, ή γενικού ξεσηκωμού. Όταν οι εφημερίδες του κ. Αλαφούζου και του κ. Μαρινάκη γράφουν ότι εντός του Μαξίμου λειτουργούν “πολυπράγμονες” και “επηρμένοι”, με εμφανή “αλαζονεία”, τότε κάτι πολύ σάπιο υπάρχει στη δική μας Δανιμαρκία.