Τέσσερις υποτροφίες πλήρους φοίτησης σε νέους και νέες των Ιωαννίνων, προσφέρει η Ελληνοαμερικανική Ένωση, με αφορμή την επίσκεψη στα Ιωάννινα του προέδρου του Διοικητικού της Συμβουλίου Λεωνίδα Φοίβου Κόσκου και του φημισμένου παραγωγού ταινιών του Hollywood Sid Ganis, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την πόλη μας και τη Ρωμανιώτικη κοινότητα της.

Συγκεκριμένα για το ακαδημαϊκό έτος 2021 – 2022, η Ελληνοαμερικανική Ένωση χορηγεί τέσσερις πλήρεις υποτροφίες για τα προγράμματα του Hellenic American College, το οποίο προσφέρει στην Ελλάδα τα ακαδημαϊκά προγράμματα του Hellenic American University. Οι απόφοιτοι του Hellenic American College λαμβάνουν πτυχίο απευθείας από το Hellenic American University, πιστοποιημένο Πανεπιστήμιο της πολιτείας του New Hampshire των Η.Π.Α..

Οι υποτροφίες απευθύνονται σε νέους ή νέες, δημότες της πόλης των Ιωαννίνων ή σε φοιτητές.

Η φοίτηση στο Hellenic American College / Hellenic American University δεν απαιτεί τη φυσική παρουσία του φοιτητή στην Αθήνα ή στη Nashua αλλά επιτρέπει την παρακολούθηση των μαθημάτων σε υβριδικού τύπου τάξη, με διαδραστικές ικανότητες λόγω της χρήσης της πλατφόρμας Blackboard Ultra.

Οι ενδιαφερόμενοι – ες που θα ενταχθούν στο εντατικό φθινοπωρινό εξάμηνο, το οποίο ξεκινάει 1 Νοεμβρίου, για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα υποτροφιών, θα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής στο Hellenic American College, μεταξύ των οποίων είναι και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, εφόσον τα μαθήματα διεξάγονται αποκλειστικώς στα Αγγλικά.

Πληροφορίες: Βασιλική Αναγνωστοπούλου

Τηλ. 210-3680951